Badkuip renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkuip renoveren

Wilt u uw badkuip laten repareren? Het Chique Huis is een gespecialiseerd bedrijf dat uw ligbad in een dag kan renoveren. Ook complete badkamer- of keukenrenovaties zijn met de methode van Het Chique Huis sneller en eenvoudiger, zonder dat hier sloopwerk bij aan te pas komt. Daarnaast gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Service staat hierbij voor ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar uw wensen en behoeftes.

Onze werkwijze wanneer we uw badkuip renoveren

De meest gangbare methode om een badkuip te renoveren, is het uitbreken van het oude bad en het plaatsen van een nieuw bad. Dit kost veel tijd en breekwerk. De methode die Het Chique Huis gebruikt, renoveert uw oude badkuip en maakt die weer als nieuw, zonder enig breekwerk. Onze aanpak is snel, professioneel en bovendien werken wij tegen een laag tarief. Hoe het werkt? Wij hanteren de volgende stappen:

  • Uw oude badkuip (of andere oppervlakten, zoals tegels, aanrechten) wordt grondig schoongemaakt.
  • Op het schone oppervlak wordt een uniek bindmiddel aangebracht.
  • Dit bindmiddel verbindt de nieuwe bovenlaag hermetisch en hygiënisch aan de oude onderlaag.
  • De nieuwe bovenlaag wordt gepolijst en uw badkuip glimt weer.

Renovatie van uw ligbad en andere oppervlaktes in de badkamer

Wij zijn innovatieve marktleider op het gebied van badkamer– en keukenrenovatie en beschikken over meer dan dertig jaar ervaring. Wij vernieuwen bestaande oppervlakten in badkamers en keukens professioneel en duurzaam. Hierbij maken wij gebruik van ons unieke spuitprocedé. Deze toepassing leent zich uitstekend voor duurzame behandeling van email, keramische tegels, porselein, acryl, fiberglas, kunstmarmer, hout en laminaat. In een oogwenk zien de oppervlakten er weer als nieuw uit!

Vijf jaar garantie op uw ligbad renovatie

Als u een ligbad renovatie laat uitvoeren door Het Chique Huis dan profiteert u van onze scherpe tarieven en snelle afhandeling. Maar daarnaast geven wij ook een garantie van vijf jaar op het vernieuwen van elk ligbad of op andere renovatiewerkzaamheden. Op die manier garanderen wij u de hoogst haalbare kwaliteit.

Heeft u vragen over het vernieuwen van een bad?
Wilt u meer informatie over de methode van het Chique Huis om een ligbad te vernieuwen? Wij vertellen u graag meer en geven u desgewenst advies. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0487 298 331, een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@hetchiquehuis.be of een bericht achter te laten via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ook de veel gestelde vragen eens doornemen, hierdoor krijgt u misschien al antwoord op de vragen die u heeft.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!