Bad emailleren

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Bad emailleren

Als u ervoor kiest om uw bad te laten emailleren, dan kunt u rekenen op de expertise van Het Chique Huis. Het Chique Huis realiseert duurzame renovaties van badkamers en keukens. Wij beschikken over dertig jaar ervaring en zijn marktleider op het gebied van badkamer- en keukenrenovatie. Onze medewerkers zijn professioneel en vakbekwaam en kunnen een behandeling in één dag uitvoeren. Binnen de kortste keren is uw badkamer of keuken weer als nieuw!

Laat uw bad emailleren door een professional

De keuze om uw ligbad te laten emailleren biedt u vele voordelen. Zo hoeft uw bad niet te worden uitgebroken en ziet uw bad na behandeling er weer schitterend uit. Daarnaast blijft de kwaliteit en duurzaamheid van uw bad gewaarborgd. Een behandeling van Het Chique Huis wordt uitsluitend uitgevoerd met de beste materialen. Bovendien vragen wij een prijs die lager ligt dan u gewend bent van andere aanbieders van renovatiewerkzaamheden en geven wij een garantie tot wel vijf jaar op ons werk. Al veel tevreden klanten hebben voor deze duurzame en goedkope methode gekozen en hebben hun ligbad door ons laten emailleren.

Wij emailleren uw badkuip zoals u dat wilt

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw badkuip op maat emailleren. Laat uw wensen aan ons weten en wij zoeken naar de beste oplossingen. Ook eventuele vragen over het laten emailleren van uw badkuip beantwoorden wij graag. Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons staat u als klant dus altijd centraal. Wij begrijpen dan ook dat u liever niet zit te wachten op een langdurige renovatie met veel rotzooi. Ons team werkt daarom snel en vakkundig aan het emailleren van elke badkuip. Werkzaamheden als slopen of het vervangen van uw bad, wat vaak met rotzooi gepaard gaat, zijn met onze methode bovendien compleet overbodig.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over het laten emailleren van uw ligbad of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op via het nummer 0487 298 331, via het e-mailadres info@hetchiquehuis.be of maak gebruik van ons contactformulier. U kunt ook rustig verder kijken op onze website. Hier leest u meer over onze mogelijkheden om uw ligbad te laten emailleren en onze verdere werkzaamheden op het gebied van badkamer- en keukenrenovatie.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid