Historiek - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Historiek

Het Chique Huis Renovatie Methode is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en over de hele wereld getest. Het fundament van onze succes is een geheim product waardoor het gebruik van bijtende etstechnieken buitenspel kon worden gezet. Gekend onder zijn industriële naam CH-5, is dit wonderbaarlijke bindmiddel nog steeds geheime ingrediënt dat Het Chique Huis onderscheidt van zijn concurrenten.

Enkel Het Chique Huis franchisenemer krijt toegang tot het gebruik van dit product dat een moleculaire binding tot stand brengt tussen het oude oppervlak en het nieuwe. Nog steeds wordt CH-5 aanzien als het meest efficiënte bindmiddel in de gehele industrie.

Het Chique Huis is een franchise. Alle deelnemende franchisenemers worden in de rug gesteund door de hulpbronnen van het moederbedrijf. Regelmatig komen alle partners samen voor scholing op het gebied van nieuwe technieken en producten. Zo blijven zij continu op de hoogte van alle recente ontwikkelingen. Alle deelnemende franchises zijn onafhankelijke eigendommen, met een exact bepaald werkingsgebied. Hierdoor richten deze lokale ondernemers hun diensten en aandacht op de lokaal aanwezige klanten. Deze manier van werken garandeert een goede voeling met de markt en een gerichte ervaring van de Het Chique Huis in uw regio.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!