Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Home » Historiek

Historiek

Het Chique Huis Renovatie Methode is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en over de hele wereld getest. Het fundament van onze succes is een geheim product waardoor het gebruik van bijtende etstechnieken buitenspel kon worden gezet. Gekend onder zijn industriële naam CH-5, is dit wonderbaarlijke bindmiddel nog steeds geheime ingrediënt dat Het Chique Huis onderscheidt van zijn concurrenten.

Enkel Het Chique Huis franchisenemer krijt toegang tot het gebruik van dit product dat een moleculaire binding tot stand brengt tussen het oude oppervlak en het nieuwe. Nog steeds wordt CH-5 aanzien als het meest efficiënte bindmiddel in de gehele industrie.

Het Chique Huis is een franchise. Alle deelnemende franchisenemers worden in de rug gesteund door de hulpbronnen van het moederbedrijf. Regelmatig komen alle partners samen voor scholing op het gebied van nieuwe technieken en producten. Zo blijven zij continu op de hoogte van alle recente ontwikkelingen. Alle deelnemende franchises zijn onafhankelijke eigendommen, met een exact bepaald werkingsgebied. Hierdoor richten deze lokale ondernemers hun diensten en aandacht op de lokaal aanwezige klanten. Deze manier van werken garandeert een goede voeling met de markt en een gerichte ervaring van de Het Chique Huis in uw regio.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.