Bad repareren - Het Chique Huis

Bad repareren binnen 1 dag: Bespaar tot 70% en tot 5 jaar garantie!

Heeft u last van beschadigingen aan uw bad en twijfelt u tussen uw bad repareren of vervangen?

Wij van ’t Chique Huis zijn ons bewust van uw dilemma. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij een snelle, efficiënte oplossing: binnen een dag is uw bad gerepareerd, met tot 5 jaar garantie. Kies voor reparatie en bespaar tot 70% van de kosten vergeleken met vervangen, zonder de overlast van slopen of breken. Ontdek hoe wij uw bad weer als nieuw maken.

Vraag gratis een offerte aan!

Zonder slopen of breken

Tot 5 jaar garantie

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Geen loodgieterswerk

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

De noodzaak van bad repareren: herkennen van veelvoorkomende problemen en schades

Wanneer is het nu echt tijd om uw bad te laten repareren? Het is belangrijk om te beseffen dat kleine beschadigingen snel grote problemen kunnen veroorzaken. Het tijdig herkennen van deze signalen bespaart u op lange termijn veel kosten en ongemak.

Kleine scheurtjes of barsten

 • Waterlekkage: Zelfs de kleinste scheurtjes of gaten kunnen leiden tot waterlekkage en verdere schade aan uw badkamer.
 • Esthetische schade: Barsten ontsieren niet alleen uw bad, maar kunnen ook een teken zijn van dieperliggende problemen.

Kalkaanslag en verkleuring

 • Hardnekkige vlekken: Langdurige blootstelling aan water en zeepresten kan leiden tot moeilijk te verwijderen vlekken.
 • Verkleuring: Na verloop van tijd kan de oorspronkelijke kleur van uw bad vervagen of veranderen, wat wijst op slijtage.

Loslatende voegen of kitranden

 • Waterinfiltratie: Beschadigde voegen of kitranden kunnen water doorlaten, wat schade veroorzaakt aan omliggende structuren.
 • Schimmelvorming: Vochtige omgevingen zijn een broedplaats voor schimmels, wat niet alleen onhygiënisch is, maar ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

We adviseren je niet te wachten tot deze problemen erger worden. Onze experts kunnen snel en effectief ingrijpen, waardoor uw bad er weer als nieuw uitziet.

Het belang van professionele reparatie: voordelen van een duurzame oplossing

Een professionele reparatie door ’t Chique Huis is niet zomaar een tijdelijke oplossing. Het is een investering in de duurzaamheid en waarde van uw badkamer. Waarom kiezen voor een expert in bad reparatie?

Hoogwaardige materialen en technieken

 • Gepatenteerd bindmiddel: Wij gebruiken een uniek bindmiddel dat zorgt voor een sterke en duurzame reparatie. De toepassing is geschikt voor duurzame behandeling van o.a. email, porselein, keramische tegels, fiberglas, acryl, kunststof, laminaat en hout.
 • Moderne technologieën: Onze methodes zijn ontwikkeld om de levensduur van uw bad te verlengen.

Kostenbesparing

 • Tot 70% goedkoper dan vervanging: Professionele reparatie is aanzienlijk voordeliger dan het aanschaffen en installeren van een nieuw bad.
 • Geen bijkomende renovatiekosten: Omdat er geen sloopwerk nodig is, bespaart u op de kosten en overlast van een volledige renovatie.

Tijdsefficiëntie en gemak

 • Binnen een dag gerepareerd: Onze experts zorgen ervoor dat uw bad binnen no-time weer in gebruik kan worden genomen.
 • Minimale overlast: u hoeft uw dagelijkse routine niet aan te passen; onze reparatiewerkzaamheden zijn snel en schoon.

Garantie en betrouwbaarheid

 • Tot 5 jaar garantie: Wij staan achter de kwaliteit van ons werk en bieden tot 5 jaar garantie op onze reparaties.
 • Vertrouwen door ervaring: Met meer dan 30 jaar ervaring in bad reparatie kunt u rekenen op onze expertise en betrouwbaarheid.

Wanneer u kiest voor ’t Chique Huis, kiest u voor een duurzame oplossing. Laat uw bad professioneel repareren en geniet van de vele voordelen.

Hoe ons gepatenteerd CH-5 bindmiddel het verschil maakt

Onze unieke aanpak en het gebruik van een gepatenteerd bindmiddel staan centraal in deze missie. Hieronder delen we hoe deze elementen het verschil maken in elk project dat we ondernemen.

De kracht van ons gepatenteerd bindmiddel

 • Uitzonderlijke hechting: Ons bindmiddel zorgt voor een ongeëvenaarde hechting aan de bestaande ondergrond. Dit betekent dat de nieuwe afwerking niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en langdurig bestand tegen dagelijks gebruik.
 • Flexibiliteit in afwerking: Dankzij de veelzijdigheid van ons bindmiddel kunnen we een breed scala aan afwerkingen bieden, van hoogglans tot mat, en alles daartussenin. Dit stelt ons in staat om aan de specifieke wensen van elke klant te voldoen.
 • Duurzaamheid: Onze aanpak garandeert een afwerking die bestand is tegen water, hitte en andere vormen van slijtage. Dit betekent dat uw gerenoveerde oppervlakken er jarenlang als nieuw uit zullen blijven zien.

Onze unieke aanpak in actie

 • Aandacht voor detail: Van de voorbereiding van het oppervlak tot de laatste afwerkingslaag, elk detail wordt zorgvuldig overwogen. Dit zorgt voor een vlekkeloze afwerking die de tand des tijds zal doorstaan.
 • Aangepaste oplossingen: We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Onze aanpak is flexibel en wordt aangepast aan de unieke behoeften en wensen van elke klant, wat resulteert in een persoonlijke en tevredenstellende ervaring.
 • Kwaliteit en vakmanschap: Ons team van experts gebruikt niet alleen de beste materialen, maar beschikt ook over de kennis en vaardigheden om elk project naar een hoger niveau te tillen.

Ons doel is niet alleen het renoveren van de ruimte, maar het creëren van ruimtes die zowel mooi als functioneel zijn, met een afwerking die duurzaamheid en stijl uitdraagt. Ons gepatenteerde CH-5 bindmiddel en onze toegewijde aanpak maken dit mogelijk, elke keer weer.

Stap-voor-stap proces van bad reparatie

We hanteren een gedetailleerd en zorgvuldig uitgevoerd reparatieproces om uw bad weer in topconditie te brengen. Hieronder vindt u een stap-voor-stap overzicht van onze aanpak voor bad reparatie.

Voorbereiding

 • Inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van uw bad om de omvang van de schade vast te stellen.
 • Schoonmaken: Het bad wordt zorgvuldig gereinigd om alle vuil, zeepresten en kalkaanslag te verwijderen.

Reparatieproces

 • Hechtmiddel laag: We brengen een speciale hechtmiddel laag aan die zorgt voor een optimale hechting van de nieuwe materialen aan het oppervlak van uw bad.
 • Primerlaag: Na het hechtmiddel volgt een primerlaag die dient als basis voor de afwerkingslaag en zorgt voor een extra beschermende barrière.
 • Kleine reparaties: Eventuele kleine beschadigingen worden zorgvuldig gerepareerd om een glad en egaal oppervlak te creëren.
 • Afdeklaag: Als laatste stap brengen we een hoogwaardige afdeklaag (topcoat) aan die uw bad een prachtige glans geeft en beschermt tegen toekomstige slijtage.

Optionele stappen voor een perfect resultaat

 • Volledige renovatie: Voor klanten die een volledig krasvrij resultaat wensen, bieden we een uitgebreidere renovatie waarbij beschadigingen meerdere keren worden opgevuld en geschuurd, vergelijkbaar met de zorg die een autocarrosserie krijgt.
 • Standaard-plus uitvoering: Als tussenoplossing bieden we een standaard-plus uitvoering waarbij we na de primer een speciale epoxy vuller aanbrengen voor een beter resultaat dan de standaarduitvoering, met een significante reductie van krassen.

Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat u weer volop kunt genieten van uw prachtig gerenoveerde bad.

OptieInbegrepen/WerkzaamhedenKostenResultaat
StandaarduitvoeringKleine reparaties, hechtmiddel laag, primerlaag, en afdeklaag (topcoat).Vraag vrijblijvend een offerte aan.Mooi en glanzend afgewerkte oppervlakken. Ongeveer 90% van onze klanten kiest voor deze optie.
Volledige RenovatieAlle beschadigingen opvullen, schuren, en herhalen tot het oppervlak effen en glad is.Standaarduitvoering tarief plus € 65,- per uur voor extra werk (gemiddeld 4 tot 6 uur).Totaal krasvrij oppervlak.
Standaard-Plus UitvoeringSpeciale epoxy vuller aangebracht na standaarduitvoering voor betere krasverwijdering.Prijs van de standaarduitvoering plus € 60,- voor een douchebak en € 90,- tot € 120,- voor een badkuip (afhankelijk van de grootte).Meer dan 50% van alle krassen wordt verwijderd; beter dan standaard maar minder dan volledige renovatie.

Onderhoudstips na reparatie: hoe u uw gerepareerde bad in topconditie houdt

Nadat uw bad zorgvuldig is gerepareerd, wilt u natuurlijk dat het zo lang mogelijk in perfecte staat blijft. Goed onderhoud is cruciaal om de levensduur van de reparatie te verlengen en ervoor te zorgen dat uw bad er altijd als nieuw uitziet. Hier delen we enkele essentiële onderhoudstips die u gemakkelijk kunt toepassen.

Regelmatige reiniging

 • Zachte reinigingsmiddelen: Gebruik altijd zachte, niet-schurende reinigingsmiddelen om uw bad schoon te maken. Vermijd het gebruik van bleekmiddel of andere agressieve chemicaliën die de afwerkingslaag kunnen beschadigen.
 • Zachte doek of spons: Gebruik een zachte doek of spons om het oppervlak van uw bad te reinigen. Harde borstels of schuursponsjes kunnen krassen veroorzaken op de nieuwe coating.

Voorkomen van schade

 • Vermijd scherpe voorwerpen: Wees voorzichtig met scherpe voorwerpen en vermijd het laten vallen van harde voorwerpen in het bad, aangezien dit de reparatie kan beschadigen.
 • Gebruik badmatten: Overweeg het gebruik van een badmat met zuignappen om extra bescherming te bieden tegen krassen en slijtage.

Periodieke controle

 • Controleer op beschadigingen: Inspecteer uw bad regelmatig op eventuele nieuwe beschadigingen of slijtageplekken. Vroege detectie kan verdere schade voorkomen en zorgt ervoor dat uw bad er altijd op zijn best uitziet.
 • Professionele inspectie: Overweeg om ’t Chique Huis in te schakelen voor een periodieke professionele inspectie, vooral als u merkt dat de afwerkingslaag tekenen van slijtage begint te vertonen.

Water en vochtbeheer

 • Droog na gebruik: Droog het bad na elk gebruik af om waterophoping en kalkaanslag te voorkomen. Dit helpt ook om de glans van de afwerkingslaag te behouden.
 • Goede ventilatie: Zorg voor goede ventilatie in uw badkamer om vocht en condensatie te minimaliseren, wat de levensduur van de reparatie kan verlengen.

Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw gerepareerde bad langdurig in topconditie blijft.

Uw bad als nieuw!

Het repareren van uw bad is niet alleen een duurzame keuze, maar met ’t Chique Huis ook een keuze voor kwaliteit en vakmanschap. Onze unieke manier van bad repareren met ons gepatenteerd CH-5 bindmiddel zorgt voor een duurzame, naadloze afwerking, waardoor uw bad er weer als nieuw uitziet.

Bent u klaar om uw badkamer te transformeren met minimale overlast en maximale resultaten? Neem dan vandaag nog contact ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw bad weer laten stralen als nooit tevoren.

Onderneem nu actie en geniet weer van uw bad!

Wij werken voor particulier en zakelijk:

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Geniet ook binnen één dag van een schadevrije badkuip!