Geld - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Geld

Een exacte geldsom is moeilijk te plakken op renovatiewerk. Alles hangt af van de staat van de te renoveren omgeving. Niettemin leert de ervaring dat er via Het Chique Huis 50% tot 70% bespaard wordt tegenover traditionele renovatie! De redenen hiervan zijn logisch: een korte tijdsduur en geen afbraakwerken. Bovendien geniet u nog van 5 jaar waarborg. Aarzel niet om ons geheel vrijblijvend een offerte te vragen.

Internationale ervaring toont dat via Het Chique Huis 50% tot 70% bespaard wordt op traditionele renovatie. Een perfecte afwerking in de kortst mogelijke tijd met garantie, daar gaan we voor.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!