Keuken renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Keukenrenovatie – uw oude keuken als nieuw!

Dankzij Het Chique Huis wordt uw keuken ALS NIEUW, zonder de rommel, tijd en hoge kosten van een conventionele keukenrenovatie.

 • Onze unieke coating is waterdicht, schimmelvrij, hygiënisch, gemakkelijk reinigbaar en kleur naar keuze
 • tot 5 jaar garantie
 • Bespaar tijd en hoge kosten

Aan een keuken renovatie heeft iedere woning op een bepaald moment behoefte. Een keuken veroudert namelijk. Bijvoorbeeld op het gebied van design. Iets wat zo’n 10 jaar geleden nog helemaal in was, is dat nu mogelijk niet meer. Bovendien is het net zo goed mogelijk dat bepaalde onderdelen beschadigd of vervaagd raken. Of dat je de smaak in de loop der jaren wat is veranderd. In al deze gevallen is het logisch dat je op zoek bent naar een keuken renovatie. Maar hoe zorg je er nu voor dat je dit op de juiste manier aanpakt? En waar moet je zoal op letten?

Waar bestaat een keuken renovatie uit?

Om te beginnen, nemen we het concept keuken renovatie eens even onder de loep. Want wat houdt dit nu eigenlijk echt in? Er zijn namelijk tal van manieren om hiermee aan de slag te gaan. Het is niet altijd nodig om de keuken compleet overhoop te gooien. Wellicht ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gedeeltelijk andere look. Het ligt er maar net aan op welke manier jouw keuken aan vernieuwing toe is. Al met al kun je bij Het Chique Huis bijvoorbeeld terecht voor:

Totaalrenovatie keuken

Bij een totaalrenovatie van de keuken is de wens vrij duidelijk; je wilt dat de keuken een complete make-over krijgt. Vaak zien we dat dit het geval is bij een ietwat verouderde keuken. Bijvoorbeeld op het moment dat je net verhuist naar een nieuwe woning. Om het dan helemaal naar jouw eigen smaak te krijgen, kies je voor een totaalrenovatie van de keuken. Alles moet er anders uit komen te zien. Bijvoorbeeld wat de combinatie van kleuren en aanwezige patronen betreft.

Bij een totaalrenovatie van de keuken komen zaken als de gootsteen renoveren en de keuken tegels renoveren bijvoorbeeld aan bod. Dit zijn onderdelen die we geregeld aanbieden om een totaalpakket te verzorgen. Zo dragen de keuken tegels als voorbeeld veel bij aan de look van de keuken zelf.

Keukenkasten renoveren

De keukenkasten renoveren is in veel opzichten een van de belangrijkste onderdelen van de gemiddelde keuken renovatie. De keukenkasten zijn over het algemeen namelijk vrij duidelijk aanwezig. Het design waar bij de keukenkasten sprake van is, is bepalend voor de look van de keuken als geheel.

Wil je dus graag een significante verandering in de keuken doorvoeren? Dan doe je er goed aan te beginnen met de keukenkasten renoveren. Hiermee krijg je namelijk veel voor weinig terug. Bij Het Chique Huis kiezen we voor een snelle renovatiemethode, die tegelijkertijd een grote positieve impact heeft. Al met al dus het beste van twee werelden.

Keukenblad renoveren

Verder is een keukenblad renoveren nog een populaire aanvraag die we vaak krijgen. Een keukenblad renoveren is qua impact ongeveer te vergelijken met de keukenkastjes. Dit heeft namelijk te maken met het relatief grote oppervlak van het keukenblad. Het maakt een significant onderdeel uit van de look van de keuken als geheel. Door het keukenblad aan te passen, ziet het geheel er meteen een heel stuk anders uit. Zo is het een hele slimme investering.

Wil je echter dat het geheel volledig aan je wensen voldoet? Dan is een totaalrenovatie van de keuken een logische stap. Binnen de kortste keren heb je een volledig nieuwe keuken tot je beschikking.

Aanrechtblad renoveren

Wil je het aanrechtblad renoveren? Dan komt dit logischerwijs op hetzelfde neer als het keukenblad renoveren. Ook bij het aanrechtblad renoveren, zorg je er op een gerichte manier voor dat je keuken er compleet nieuw uit komt te zien. Bijvoorbeeld door voor een volledig nieuwe kleur te kiezen. Zodoende is deze keuken bijvoorbeeld in één klap een heel stuk moderner. Of juist wat traditioneler. Het is maar net waar jij naar op zoek bent.

Waarop letten bij keuken renovatie?

Een keuken renovatie is een vrij serieuze ingreep. Je kiest voor een volledige metamorfose van een van de belangrijkste ruimtes in huis. Een ruimte waar je gedurende de dag een grote hoeveelheid keren aanwezig bent. Het is dan wel zo fijn wanneer dit op een optimale manier gebeurt. Wanneer je een keuken tot je beschikking krijgt die op ieder punt aan je wensen voldoet. Let daarom zeker op de volgende punten bij jouw keukenrenovatie:

 • Optimale kostenbesparing: Allereerst gaat het om een zeer serieuze investering. Bij een keuken renovatie komt over het algemeen een flink budget kijken. Daarom is het ook erg gunstig om op dit gebied te optimaliseren. Een kleine percentuele besparing levert dan al een serieus bedrag op. Let daarom goed op dat je optimaal gebruikmaakt van de beschikbare materialen. Hoe krijg je echt waar voor je geld? Bij Het Chique Huis heeft dit een hoge prioriteit. Wij begrijpen als geen ander dat hier behoefte aan is. En dus weten we dit ook te realiseren.
 • Perfect design: Daarnaast moet het design perfect zijn. Als we iets in dit vak hebben geleerd, dan is het wel dat maximale tevredenheid uiterst belangrijk is. Wanneer de keuken namelijk helemaal naar wens is, ga je hier ook in lengte van jaren blij mee zijn. Je houdt altijd het gevoel dat het de investering waard is geweest. Wat is daarom het design waar je naar op zoek bent? Welke kleuren komen hier bijvoorbeeld bij kijken? En is er verder nog behoefte aan speciale attributen?
 • Kiezen voor expertise: Tot slot is expertise in dit vak bijzonder waardevol. Een foutje zit namelijk in een klein hoekje. Zeker bij zoiets ingrijpends als een keuken renovatie. Kies je voor de juiste expertise? Dan weet je dat een partij een beroep doet op jaren aan ervaring. Bij Het Chique Huis zijn we bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar werkzaam in het vak. Hierdoor weten we als geen ander welke problemen we in potentie tegen kunnen komen. En nog veel belangrijker; hoe we hier mee om moeten gaan. Zo kies je automatisch voor een partij die altijd de controle over de situatie heeft. Die geen compromis sluit wat de kwaliteit van het werk betreft.

Waarom keuken laten renoveren door Het Chique Huis?

Bij het Chique Huis vinden we het belangrijk om onze klanten wat extra’s te bieden. Om een service te verlenen die er op verschillende punten bovenuit steekt. Vandaar dat we bij deze even stilstaan bij een aantal belangrijke punten. Je keuken laten renoveren gaat dan een zeer plezierige beslissing zijn. Een beslissing waar je jaren later nog met veel plezier op terugkijkt. Je keuken laten renoveren door Het Chique Huis doe je vanwege punten als:

 • Keukenrenovatie zonder breken: Bij onze werkwijze komt er geen enkel sloopwerk kijken. Een keukenrenovatie zonder breken is bijzonder populair. Dit is dan ook een van de grootste voordelen van onze innovatieve spuitmethode. Daarmee is een keuken renovatie namelijk een stuk minder ingrijpend dan je misschien zou denken. Middels onze spuitmethode werken we namelijk met een speciale coating. In plaats van dat we de oude keuken(onderdelen) eruit moeten breken, blijven deze gewoon zitten. Er komt simpelweg een nieuwe, kwalitatieve laag overheen. Deze is waterdicht, makkelijk schoon te maken en volledig schimmelvrij. Daarmee bespaar je jezelf een hoop kosten en bijbehorende moeite. Denk alleen al aan alles wat er mis kan gaan met leidingen en gecompliceerde constructies wat het slopen van een keuken betreft.
 • De snelste methode: Verder is onze innovatieve spuitmethode ook de snelste methode. Het komt geregeld voor dat we een complete keuken renovatie al binnen 24 uur af hebben. Daarmee is het een veel minder ingrijpende methode als waar met het sloopwerk bijvoorbeeld sprake van zou zijn. Het is ons doel om je zo min mogelijk overlast te bezorgen, terwijl we de keuken tegelijkertijd van een complete make-over voorzien. Zo heb je al snel de beschikking over het gewenste eindresultaat. Het eindresultaat waar je iedere dag opnieuw blij van wordt.
 • 70% kostenbesparing: Naast snelheid zijn uiteraard ook de kosten van doorslaggevend belang. Niemand geeft graag onnodig veel geld uit aan een keuken renovatie. In het ideale scenario pak je dit juist zo efficiënt mogelijk aan. Je krijgt dan maximaal waar voor je geld. Dit is ook precies de insteek waar we bij Het Chique Huis voor kiezen. Dankzij onze innovatieve werkwijze is een kostenbesparing van 70% namelijk zeer reëel. Dit betekent dat je flink wat budget overhoudt voor andere zaken. Misschien zit zelfs een badkamer renovatie er dan wel in.
 • Tot 5 jaar garantie: Persoonlijk vinden wij garantie erg belangrijk. We bieden onze klanten namelijk graag zekerheid over onze werkwijze. Zelf hebben we het volste vertrouwen in onze innovatieve spuitmethode. Wij zien in de praktijk keer op keer dat dit het gewenste effect oplevert. Door maar liefst tot 5 jaar aan garantie aan te bieden, zijn we ervan overtuigd dat je je als klant daardoor ook zekerder voelt. Voor de komende max. 5 jaar weet je namelijk in ieder geval al zeker dat de kwaliteit 100% is.
 • Zeer flexibel: Tot slot zijn we bij Het Chique Huis bijzonder flexibel in het werk dat we uitvoeren. We merken bijvoorbeeld geregeld dat er niet per se behoefte is aan een complete keuken renovatie. Zoals gezegd, is het ook een optie om simpelweg een of meerdere onderdelen van de keuken te vernieuwen. Neem daarom gerust contact met ons op om dit rustig te bespreken. Het is daarbij altijd mogelijk om passend advies in te winnen. We zetten onze ervaring graag voor je in om toe te werken naar een optimaal resultaat. Een keuken waar je ook over 10 jaar nog 100% tevreden mee bent.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!