Badkamerrenovatie - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkamerverkopers willen niet dat u dit weet! Bespaar gemiddeld 30 tot 70% op uw kosten.

Een stukje email uit het bad gebroken door een gevallen douchekop. Een lavabo met vlekken die niet meer weg te schrobben zijn. Voegen van faiences in de douche die door het water weggespoeld zijn. Iedereen heeft het wel eens gezien en niemand houdt ervan. Oplossingen? Uw bad en een deel van de vloer uitbreken om er een nieuw te steken? Een nieuwe emaillaag laten leggen? Faiences hernieuwen? Allemaal dure en erg tijdrovende zaken. Het Het Chique Huis procédé werd speciaal voor deze ongemakken ontwikkeld. Het Chique Huis zorgt op een dag tijd dat uw bad of lavabo weer volledig blinkt, dat uw faiences hun oude glorie terughebben én waterdicht zijn. U kan steeds zelf het kleur kiezen en daarbij bewijst Het Chique Huis dat dit alles niet duur hoeft te zijn.

Kort samengevat: Binnen slechts één dag heeft uw badkamer een prachtige nieuwe uitstraling, zonder de gebruikelijke ongemakken van het installeren van nieuwe badkameronderdelen. En daarbij kost de aanpak van Het Chique Huis maar een fractie van de kosten van traditionele badkamerrenovatie.

Het Chique Huis steekt het volgende sanitair in een nieuw jasje:

 • Badkuipen
 • Douchebakken en doucheplateaus
 • Wanden en wandtegels
 • Wastafels en wastafelbladen

en zorgt het daarbij voor:

 • Waterdicht
 • Schimmelvrij
 • Hygiënisch
 • Gemakkelijk reinigbaar
 • Kleur naar keuze

Badkamer renovatie

Aan een badkamer renovatie heeft iedere woning op een bepaald moment wel behoefte. Er komt simpelweg een moment dat het tijd is voor vernieuwing. Er is bijvoorbeeld sprake van een wat oubollig karakter van de badkamer. Denk dan aan verouderde of vervaagde designs. De kleuren zijn niet meer in staat om je op een positieve manier te prikkelen. Wanneer er ook maar enigszins sprake is van dit soort omstandigheden, is het tijd voor een complete badkamer renovatie. Het is tijd om de boel te vernieuwen en weer helemaal naar je zin te maken. Maar hoe werkt dit nu allemaal precies? Wat komt er allemaal bij kijken? En het belangrijkste van alles: Wat is er op dit gebied allemaal mogelijk?

Wat houdt badkamer renovatie precies in?

Bij een badkamer renovatie hebben we het puur over het creëren van een nieuw uiterlijk voor jou badkamer. In bijna alle gevallen is het materiaal zelf allemaal namelijk nog volledig in orde. Er is simpelweg sprake van wat kleine beschadigingen, vervagingen en vieze plekjes. Denk daarbij aan plekken op of in de douche, de tegels, de wastafel of zelfs een ligbad. Het is puur het uiterlijk van deze objecten wat te wensen overlaat. Middels een badkamer renovatie zorg je er dan voor dat alles binnen de kortste keren volledig naar jouw wens is. Dit houdt onder andere het volgende in:

Totaalrenovatie badkamer

Met een totaalrenovatie van de badkamer gooi je de complete look overhoop. Je kiest er bijvoorbeeld voor om je badkamer compleet te moderniseren. Daarmee merk je dat alles er volledig nieuw uit komt te zien. We bieden bij Het Chique Huis een ware make-over aan. Je badkamer is naderhand amper nog te herkennen. Opties hierbij zijn bijvoorbeeld badkamer tegels renoveren en de wastafel renoveren. Je houdt het haast niet voor mogelijk wat er aan verbeteringen te implementeren is. Het resultaat spreekt uiteindelijk gelukkig voor zichzelf. Meer en meer mensen besluiten om voor deze werkwijze te kiezen.

Duurzame renovatie van uw badkamer ZONDER te hoeven slopen

Met ons unieke product kunnen wij u helpen met de renovatie van vrijwel al het sanitair in uw badkamer. Hiermee bespaart u een hoop tijd, moeite en kosten.

Badkuipen

Douchebakken en doucheplateaus

Wanden en wandtegels

Wastafels en wastafelbladen

Douche renovatie

Daarbij is de douche uiteraard een belangrijk onderdeel van menig badkamer. Een douche renovatie is dan ook zeker mogelijk wanneer je jouw badkamer een nieuwe look wilt bezorgen. Gezien een douche van zichzelf een erg vochtige ruimte is, komt het vaak voor dat deze snel wat ouder lijkt. Bijvoorbeeld door de opeenstapeling van vieze hoekjes en plekjes. Met een douche renovatie ziet jouw douche er dan juist weer helemaal nieuw uit. De materialen nodigen gewoon uit om een heerlijke douche te pakken. En dat iedere dag opnieuw!

Sanitair renovatie

Wat we bij Het Chique Huis vaak zien, is dat men kiest voor een typische sanitair renovatie. Daarbij komt dus al het sanitair in de badkamer tegelijk aan bod. Van de douche en het toilet tot aan de wastafel en een eventueel ligbad. Bij een complete sanitair renovatie ligt dan ook zeker onze expertise. Wij merken keer op keer dat onze klanten positief verrast zijn door het eindresultaat. Men houdt het niet voor mogelijk dat het op zo’n korte termijn een optie is om zo’n volledige make-over van de badkamer te realiseren. Het is soms net alsof je de badkamer volledig opnieuw hebt laten bouwen. Een serieuze verbetering voor iedere woning.

Ligbad renoveren

Tot slot is het belangrijk om een ligbad renoveren nog even apart te benoemen. Er bestaat soms namelijk wat verwarring over dit punt. Men is dan in de veronderstelling dat het niet mogelijk is om een ligbad renoveren los te doen. Los van de gehele badkamer. Echter is dit geen enkel probleem. Bij Het Chique Huis voeren we geregeld opdrachten uit waarbij het ligbad renoveren centraal staat. Zeker in woningen die er al wat langer staan. Je merkt dan namelijk dat er sprake is van een verouderd design. Met onze materialen verzorgen we dan binnen een mum van tijd een compleet nieuwe look. Het interieur sluit dan weer perfect aan op de tijd waarin we leven. En uiteraard op jouw eigen smaak.

Waarop letten bij badkamer renovatie?

Zit je momenteel te denken aan een badkamer renovatie? Bijvoorbeeld omdat je al een tijdje niet meer tevreden bent over de look van je badkamer? Dan is het wel nog even belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Als ervaringsdeskundige op dit gebied weten we namelijk precies wat bepaalde valkuilen zijn. En hoe je ervoor zorgt dat je achteraf maximaal tevreden bent over je renovatie. Let daarom specifiek op:

 • Kiezen juiste kleur: Een badkamer renovatie via Het Chique Huis is mogelijk in talloze verschillende kleuren. Sta er daarom ook zeker even bij stil naar welke kleur je nu precies op zoek bent. Het grote aanbod is in ieder geval aanwezig. Zo krijg je alle kans om een kleur of combinatie van kleuren te kiezen die je altijd al hebt willen hebben. Vervolgens is het onze taak om ervoor te zorgen dat dit er in de praktijk precies zo uit ziet als dat je in gedachten had. Je bent dan nog in lengte van jaren voorzien van een badkamer waar je echt plezier uit haalt. Een badkamer die perfect naar wens is.
 • Besparen op onnodige kosten: Daarnaast zien we dat veel mensen geregeld onnodig geld uitgeven bij een badkamer renovatie. Zeker vandaag de dag bestaan er voldoende technieken om dit juist te voorkomen. Zo werken we bij Het Chique Huis bijvoorbeeld met een unieke, duurzame spuitmethode. Deze maakt het mogelijk om een complete badkamer renovatie te verzorgen voor een fractie van de kosten. Je hoort geregeld dat mensen tienduizenden euro’s kwijt zijn aan de make-over van een badkamer. Let er dus op dat dit vandaag de dag helemaal niet meer nodig is. Kies voor een slimme investering.
 • Ervaren partij inhuren: Tot slot benadrukken we als aandachtspunt graag nog even dat je er goed aan doet een ervaren partij in te huren. Het laatste wat je namelijk wilt, is dat er cruciale fouten worden gemaakt. Fouten die in eerste instantie misschien niet merkbaar zijn, maar waar je op een later moment klachten van krijgt. Persoonlijk doen we een beroep op meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Hierdoor kent geen enkele situatie voor ons nog geheimen. Bovendien krijg je standaard tot 5 jaar garantie op ons werk. Zo nemen we alle onzekerheden in één klap voor je weg.

Unieke voordelen badkamer renovatie bij Het Chique Huis

Als aanbieder van de uitgebreide badkamer renovatie begrijpen we als geen ander dat er ook andere aanbieders zijn. Dat je veel keuzemogelijkheden hebt om uit te kiezen. Graag zetten we daarom alles op alles om die extra stap voor onze klanten te zetten. Om iets unieks te bieden, waartoe andere aanbieders niet in staat zijn. Dit resulteert in unieke voordelen als:

 • De snelste methode: De gemiddelde badkamer renovatie duurt minimaal dagen en vaak zelfs weken. Dit levert bijzonder veel ongemak op. Vandaar dat we met trots aangeven dat een badkamer renovatie via Het Chique Huis vaak al binnen 24 uur mogelijk is. Wij werken met een bijzonder snel systeem, zonder daarbij uiteraard in te leveren op kwaliteit. Het is iedere keer weer ons doel om onze klanten positief te verrassen. Om ze in de praktijk te laten zien wat er mogelijk is dankzij een unieke spuitmethode. Zo duurt het nooit lang alvorens de make-over van jouw gloednieuwe badkamer compleet is.
 • Significante kostenbesparing: Bovendien gaat dit dus ook nog eens gepaard met een significante kostenbesparing. Zoals eerder al benoemd, komen er bij deze werkwijze geen onnodige kosten kijken. Dit betekent dat je gemiddeld genomen zo’n 70% op de kosten bespaart wanneer je voor Het Chique Huis kiest. Zowel ons materiaal als ook onze dienstverlening is van de allerhoogste kwaliteit. En toch is het mogelijk om je daarbij veel minder te laten betalen. Een absolute win-winsituatie.
 • Creëert een unieke look: Een ware metamorfose van je badkamer; dat is wat we je bieden. Ben je al een tijdje helemaal klaar met je verouderde, vieze en/of ‘saaie’ badkamer? Dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Om op een betaalbare, kwalitatieve manier voor een unieke look te kiezen. Jouw badkamer ziet er dan al snel weer helemaal als nieuw uit. En dat zeer waarschijnlijk binnen 24 uur. Wat wil je nog meer?
 • Nul sloopwerk vereist: Wist je dat er dankzij onze werkwijze geen sloopwerk vereist is? Een totale badkamer renovatie, zonder dat we ook maar één onderdeel hoeven te slopen. Het is de droom van iedere huiseigenaar. Dit heeft puur te maken met onze revolutionaire spuitmethode. Daarmee brengen we dus alleen materiaal aan op het sanitair wat er al is. Maar gezien dit materiaal unieke kwaliteiten kent, levert het een bijzonder gewenst resultaat op. Het is niet alleen stevig en mooi, maar ook nog eens bijzonder betaalbaar. Daarmee ben je in lengte van jaren voorzien van een topkwaliteit badkamer.
 • Topkwaliteit materiaal: Ons spuitwerk levert een unieke coating op. Deze coating is zorgvuldig uitgekozen en daardoor van de allerhoogste kwaliteit. Zo is het materiaal bijvoorbeeld waterdicht, schimmelvrij en makkelijk schoon te maken. Daarmee is het zo hygiënisch als het maar zijn kan. Zeker in de badkamer zijn dit bij uitstek eigenschappen waar je behoefte aan hebt. Het voorkomt een enorme hoeveelheid aan potentiële problemen in een dergelijk vochtige ruimte.

Wat is de badkamer renovatie prijs?

De badkamer renovatie prijs is een van de belangrijkste onderdelen van de totale badkamer renovatie. Logisch ook, aangezien niemand graag onnodig geld verspilt.

Bij Het Chique Huis benoemen we daarom graag met trots dat de badkamer renovatie prijs aan de bijzonder lage kant is. Zoals gezegd, valt deze gemiddeld genomen 70% lager uit dan bij andere vormen van een badkamer renovatie. Dit zit hem bijvoorbeeld in het feit dat er geen sloopwerk nodig is, de badkamer renovatie veel sneller verloopt en we een beroep doen op innovatief spuitwerk. Tezamen zijn dit zaken die de kosten behoorlijk drukken. Als klant pluk je hier de vruchten van.

Benieuwd naar een specifieke badkamer renovatie prijs? Vraag dan zeker even een vrijblijvende offerte aan. De specifieke prijs hangt namelijk af van de grootte van de opdracht. Door dit individueel te bekijken, zijn we in staat je van een duidelijke prijsindicatie te voorzien. Je weet dan precies waar je bij ons aan toe bent.

Badkamer renovatie voor en na: Wat is er mogelijk?

Wil je graag weten wat alles nu daadwerkelijk oplevert? Dan raden we je sterk aan om goed te kijken naar de badkamer renovatie voor en na. Zoals gezegd, hebben we intussen veel ervaring in het vak. Dit betekent dat we talloze opdrachten reeds tot een goed einde hebben weten te brengen.

Van een groot gedeelte van onze opdrachten maken we voor en na foto’s. Hierdoor krijg je de unieke mogelijkheid om te vergelijken met jouw persoonlijke situatie. Hoe ziet jouw badkamer er op dit moment uit? En wat gaat er op basis van de foto’s aan verbeteringen mogelijk zijn? Zoals je direct waarschijnlijk al opvalt, ligt een complete metamorfose zeker binnen de mogelijkheden. De gemiddelde badkamer ondergaat een onherkenbare behandeling. Het is haast niet voor te stellen dat dit alles binnen 24 uur al mogelijk is. Ben je ook zo nieuwsgierig naar de ‘na-foto’ van jouw badkamer?

Offerte badkamer renovatie aanvragen

Een offerte voor de badkamer renovatie aanvragen is de eerstvolgende stap. Door hier namelijk voor te kiezen, ben je in staat jezelf van een duidelijk overzicht te voorzien. Je komt er dan meteen achter dat de kosten van de badkamer renovatie bijzonder meevallen. Dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit een zeer positieve is.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om vragen te stellen. We staan altijd voor je klaar om de badkamer renovatie volledig probleemloos te faciliteren. Neem daarvoor gerust even contact op.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!