Douchebak renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Douchebak renoveren

Een renovatie van uw douchebak is een slimmer en goedkoper alternatief voor het vervangen ervan. Het plaatsen van een nieuwe douchebak heeft immers veel voeten in de aarde. Om niet te spreken van het kostenplaatsje dat eraan verbonden is. Daarom biedt Het Chique Huis een innoverende en kosten- en tijdbesparende techniek voor het renoveren van uw douchebak en ander sanitair. Lees verder en ontdek hoe we dit klaren.

De renovatie van uw douchebak is in één dag geklaard

Vertoont uw douchebak krassen, deuken of permanente vlekken? Dan wilt u deze vast vervangen door een nieuw exemplaar in ongerepte conditie. Het verwijderen van een douchebak vereist echter breekwerk en andere ingrijpende werkzaamheden in uw badkamer. Middels een innoverende renovatie van uw douchebak vermijdt u al dit ongemak. Het Chique Huis zorgt dat uw douchebak weer als nieuw wordt. De renovatie van uw douchebak klaren we bovendien al in één dag! Hoe? Door uw douchebak en ander sanitair in een nieuw jasje te steken. Concreet brengen we een nieuwe oppervlaktelaag aan van tweecomponenten acrylhars. Deze hecht zich middels een speciaal bindmiddel aan de oude laag. Voor we dit aanbrengen, maken we uiteraard het bestaande oppervlak grondig schoon en verwijderen we deuken, krassen en dergelijke. Het resultaat van de renovatie van uw douchebak? Een douchebak die weer glanst als nieuw!

Schakel meteen onze experts in!

Voor de renovatie van uw sanitair, zoals een douchebak of bad, gebruiken we innoverende technieken ontwikkeld door onszelf. Deze technieken kennen verschillende toepassingen, in de badkamer, keuken en andere ruimtes. Wilt u meer weten of ons meteen inschakelen voor uw renovatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0487 298 331.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!