Ligbad renoveren

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Ligbad renoveren

Doe uw oude ligbad niet weg maar laat het renoveren door Het Chique Huis. Het Chique Huis is uw partner op het gebied van badkamer –en keukenrenovatie. Met meer dan 30 jaar ervaring verrichten wij onze werkzaamheden vakkundig, snel en tegen een aantrekkelijk tarief. Door onze prijzen laag te houden, is een mooie badkamer of keuken voor iedereen binnen handbereik. Zodoende kunnen wij u tegen een betaalbare prijs een geheel nieuwe badkamer geven.

Uw ligbad renoveren door een vakman!

Uw ligbad renoveren gebeurt met uiterste zorg waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Met behulp van onze gepatenteerde bindmiddelen, kunnen wij ieder ligbad in perfecte staat terugbrengen. Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste materialen. Op deze manier is de realisatie van een prachtig nieuw ligbad gegarandeerd! Echter kunnen wij voor u meerdere zaken renoveren, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een douchebak;
  • Tegels;
  • Planchetten.

Vul voor specifieke vragen over de mogelijkheden voor het renoveren van uw ligbad door Het Chique Huis ons contactformulier in op onze website. Wij nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar deze website of bel met telefoonnummer: 0487 298 331. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen of onduidelijkheden.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid