Ligbad renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Ligbad renoveren

Doe uw oude ligbad niet weg maar laat het renoveren door Het Chique Huis. Het Chique Huis is uw partner op het gebied van badkamer –en keukenrenovatie. Met meer dan 30 jaar ervaring verrichten wij onze werkzaamheden vakkundig, snel en tegen een aantrekkelijk tarief. Door onze prijzen laag te houden, is een mooie badkamer of keuken voor iedereen binnen handbereik. Zodoende kunnen wij u tegen een betaalbare prijs een geheel nieuwe badkamer geven.

Uw ligbad renoveren door een vakman!

Uw ligbad renoveren gebeurt met uiterste zorg waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Met behulp van onze gepatenteerde bindmiddelen, kunnen wij ieder ligbad in perfecte staat terugbrengen. Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste materialen. Op deze manier is de realisatie van een prachtig nieuw ligbad gegarandeerd! Echter kunnen wij voor u meerdere zaken renoveren, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een douchebak;
  • Tegels;
  • Planchetten.

Vul voor specifieke vragen over de mogelijkheden voor het renoveren van uw ligbad door Het Chique Huis ons contactformulier in op onze website. Wij nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar deze website of bel met telefoonnummer: 0487 298 331. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen of onduidelijkheden.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!