Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Technologie

Het Chique Huis biedt een alternatief voor de conventionele methodes van keuken- en badkamerrenovatie en gebruikt daarvoor zelf ontwikkelde, gepatenteerde, producten.

Het Chique Huis maakt geen geheim van zijn werkwijze. Dit is de algemene procedure die we steeds toepassen:
Allereerst wordt het te behandelen oppervlak (uw badkuip, tegels etc.) grondig schoongemaakt. Hierbij worden ook eventuele krassen, deuken of brandplekken weggewerkt die afbreuk zouden kunnen doen aan het eindresultaat.

We zorgen voor een voldoende afscherming van de omgeving en brengen vervolgens een speciaal bindmiddel aan dat de nieuwe laag, via een moleculaire verbinding, zal hechten aan de oude laag. Deze methode werd exclusief voor Het Chique Huis ontwikkeld en is veel effectiever dan de knoeigevoelige etstechnieken die de meeste bedrijven op dit gebied gebruiken.

Onmiddellijk daarna spuiten we twee tot drie lagen van een tweecomponenten acrylhars op het oppervlak. Deze lak moet indrogen en wordt de eigenlijke bovenlaag van uw oppervlak. 24 uur na onze vertrek wordt uw bad of keuken opnieuw bruikbaar.

Klik hier voor opties en werkprocedure.

Kort samengevat: Het Chique Huis gebruikt een gepatenteerd bindmiddel om een nieuwe coating over de bestaande oppervlakken aan te brengen, zodat het oppervlak schimmelwerend en hygiënisch wordt en gemakkelijk schoon te houden.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!