Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Home » Technologie

Technologie

Het Chique Huis biedt een alternatief voor de conventionele methodes van keuken- en badkamerrenovatie en gebruikt daarvoor zelf ontwikkelde, gepatenteerde, producten.

Het Chique Huis maakt geen geheim van zijn werkwijze. Dit is de algemene procedure die we steeds toepassen:
Allereerst wordt het te behandelen oppervlak (uw badkuip, tegels etc.) grondig schoongemaakt. Hierbij worden ook eventuele krassen, deuken of brandplekken weggewerkt die afbreuk zouden kunnen doen aan het eindresultaat.

We zorgen voor een voldoende afscherming van de omgeving en brengen vervolgens een speciaal bindmiddel aan dat de nieuwe laag, via een moleculaire verbinding, zal hechten aan de oude laag. Deze methode werd exclusief voor Het Chique Huis ontwikkeld en is veel effectiever dan de knoeigevoelige etstechnieken die de meeste bedrijven op dit gebied gebruiken.

Onmiddellijk daarna spuiten we twee tot drie lagen van een tweecomponenten acrylhars op het oppervlak. Deze lak moet indrogen en wordt de eigenlijke bovenlaag van uw oppervlak. 24 uur na onze vertrek wordt uw bad of keuken opnieuw bruikbaar.

Klik hier voor opties en werkprocedure.

Kort samengevat: Het Chique Huis gebruikt een gepatenteerd bindmiddel om een nieuwe coating over de bestaande oppervlakken aan te brengen, zodat het oppervlak schimmelwerend en hygiënisch wordt en gemakkelijk schoon te houden.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.