Tijd - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Tijd

Via Het Chique Huis bent u heel snel van de renovatie af. Enkele voorbeelden:

  • De behandeling van een gehele keuken duurt 1 tot 3 dagen. Zoals we al vermelden, neemt het schoonmaken van de te behandelen oppervlakken het meeste tijd in beslag. Uw keuken wordt enkel volledig afgesloten tijdens de eigenlijke behandelingsfase. Na 3 dagen kunt u uw keuken onmiddellijk terug in gebruik nemen, hygiënischer dan ooit.
  • De behandeling van een volledige badkamer duurt doorgaans slechts 1 tot 2 dagen. Daarna kunt u onmiddellijk terug gebruik maken van douche, bad, lavabo en kastjes. Alles wordt gedurende deze twee dagen zo behandeld, dat uw badkamer er als nieuw uitziet. Alles waterdicht, alles hygiënisch en uiterst gemakkelijk te reinigen.
  • Het spreekt vanzelf dat individuele onderdelen (wanden, kastjes, lavabo, gootsteen, bad, douchecabine etc.) veel sneller behandeld kunnen worden. U bent er doorgaans op een dag vanaf. Dit betekent letterlijk dat wij ‘s morgens aankomen en dat u de dag erop opnieuw uw bad of gootsteen kunt gebruiken.

De tijdsbesparing tegenover het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer is evident.

Vergelijk gerust ook met andere vormen van renovatie: via Het Chique Huis bent u er het snelst vanaf. En hierbij vermijdt u ook al het werk dat voorafgaat aan het plaatsen van nieuwe onderdelen.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!