Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Home » Tijd

Tijd

Via Het Chique Huis bent u heel snel van de renovatie af. Enkele voorbeelden:

  • De behandeling van een gehele keuken duurt 1 tot 3 dagen. Zoals we al vermelden, neemt het schoonmaken van de te behandelen oppervlakken het meeste tijd in beslag. Uw keuken wordt enkel volledig afgesloten tijdens de eigenlijke behandelingsfase. Na 3 dagen kunt u uw keuken onmiddellijk terug in gebruik nemen, hygiënischer dan ooit.
  • De behandeling van een volledige badkamer duurt doorgaans slechts 1 tot 2 dagen. Daarna kunt u onmiddellijk terug gebruik maken van douche, bad, lavabo en kastjes. Alles wordt gedurende deze twee dagen zo behandeld, dat uw badkamer er als nieuw uitziet. Alles waterdicht, alles hygiënisch en uiterst gemakkelijk te reinigen.
  • Het spreekt vanzelf dat individuele onderdelen (wanden, kastjes, lavabo, gootsteen, bad, douchecabine etc.) veel sneller behandeld kunnen worden. U bent er doorgaans op een dag vanaf. Dit betekent letterlijk dat wij ‘s morgens aankomen en dat u de dag erop opnieuw uw bad of gootsteen kunt gebruiken.

De tijdsbesparing tegenover het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer is evident.

Vergelijk gerust ook met andere vormen van renovatie: via Het Chique Huis bent u er het snelst vanaf. En hierbij vermijdt u ook al het werk dat voorafgaat aan het plaatsen van nieuwe onderdelen.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.