Gootsteen renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Gootsteen renoveren

Een gootsteen renoveren is na verloop van tijd altijd nodig. Zeker wanneer er sprake is van intensief gebruik van een gootsteen. Op een gegeven moment ziet deze er ‘geleefd’ uit. Ook kan een gootsteen herstellen aan de orde zijn. Bijvoorbeeld wanneer u heel specifiek te maken hebt met een beschadiging. Wat het probleem ook is, dankzij onze werkwijze ziet jouw gootsteen er al snel weer gloednieuw uit.

Redenen om voor gootsteen renoveren bij Het Chique Huis te kiezen

Een gootsteen renoveren pakken we bij Het Chique Huis aan op de meest innovatieve manier. Uiteindelijk biedt u namelijk het liefst een service die zo goed én zo goedkoop mogelijk tegelijk is. Dit noemen we het optimaliseren van de prijs-kwaliteitverhouding. Met de unieke spuitmethode die we gebruiken, valt u met uw neus in de boter. Een gootsteen repareren en/of vernieuwen, ligt nu geheel binnen de mogelijkheden. Redenen om voor uw gootsteen renoveren via Het Chique Huis te kiezen, zijn:

  • U hoeft oude gootsteen niet te slopen: Allereerst hoef u de oude gootsteen dus niet te slopen. Dergelijk sloopwerk zorgt over het algemeen voor veel kopzorgen. Bovendien levert het een enorme rommel op. Er kan veel fout gaan. Kiest u voor ons innovatieve spuitwerk, dan blijft uw oude gootsteen gewoon intact. Er komt simpelweg een gloednieuwe coating overheen. Dit scheelt een hoop werk.
  • Tot 5 jaar garantie: Verder leveren we tot 5 jaar garantie op deze service. U weet daarmee hoe dan ook dat u maximaal de komende 5 jaar goed zit. Gezien het hier om een duurzaam, hoogwaardig materiaal gaat, maakt u hier waarschijnlijk nog veel langer met veel plezier gebruik van. De coating kan wel tegen een stootje.

 

  • Tijdbesparing: Onder de streep gaat deze manier van uw gootsteen renoveren een hoop tijd besparen. Het slopen, kopen en plaatsen van een nieuwe gootsteen is bijzonder tijdrovend. Bovendien hebt u hier vaak nog professionele ondersteuning bij nodig. Het spuitwerk voert Het Chique Huis snel en effectief voor u uit. Binnen de kortste keren zitten de werkzaamheden er dan alweer op.
  • In verschillende kleuren mogelijk: Wilt u uw nieuwe gootsteen graag heel specifiek in een bepaalde kleur gespoten hebben? Dan is dit geen enkel probleem. Wij geven u de mogelijkheid om te kiezen uit een zeer ruime variatie aan opties. Daarmee laat u uw gootsteen er precies zo uitzien als dat u in gedachten had. Voor welke kleur besluit jij uiteindelijk te kiezen?

Kies voor de duurzame keuken renovatie oplossing met ons innovatieve spuitwerk en vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!