Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Home » Waar

Waar

De diensten van Het Chique Huis zijn een uitkomst voor zowel de individuele huiseigenaar als exploitanten van onroerend goed.

Daarnaast zijn onze diensten ook uiterst interessant voor hotels en horecagelegenheden, waar er behoefte is aan snelle en doeltreffende renovatie zonder lange sluitingen en verlies van omzet.

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende types klanten die wij al mochten verwelkomen.

Horeca – Restaurants en tavernes hebben keukens en sanitaire ruimtes die intensief gebruikt worden. Zoals eerder aangehaald hebben deze gelegenheden behoefte aan snelle en doeltreffende renovatie zonder lange sluitingen en, daardoor, verlies van omzet.

Fitnessclubs – Elke fitnessclub heeft opbergkastjes, douches en wanden die continu onderhevig zijn aan slijtage. Het Chique Huis brengt de fitnessclub terug in vorm, door de club zijn oorspronkelijke uitstraling terug te geven.

Ziekenhuizen en zorgcentra – Met de behandeling van Het Chique Huis kunnen ziekenhuizen en zorgcentra op rendabele wijze blijven voldoen aan de vereiste normen voor hygiëne en veiligheid.

Hotels en pensions – Hotels en pensions moeten grote nadruk leggen op uiterlijk. Door veelvuldig gebruik van reinigingsmiddelen zijn douches, baden en wastafels vaak beschadigd. Volgens uw wensen kan Het Chique Huis op de nodige plekken retoucheren en herstellen, of een complete renovatie uitvoeren.

Scholen – Tafels, opbergkastjes en dossierkasten zijn door herhaaldelijk gebruik erg onderhevig aan slijtage. Vanwege de almaar slinkende schoolbudgetten, zijn geldbesparende methodes heel interessant. Het Chique Huis hersteld de slijtage tegen een fractie van de kosten van vernieuwing.

Eigen huizen – Het Chique Huis repareert en herstelt alle badkamer- en keukenonderdelen tegen een fractie van de kosten van vervanging. Onze diensten worden ter plekke verricht, zonder de rommel en ongemakken van conventionele vervanging van onderdelen.

Makelaars – Als makelaar kent u het belang van de staat van de badkamer en keuken in een te verkopen pand.. Een kleine investering in de diensten van Het Chique Huis kan de prijs en verkoopkansen van uw onroerend goed dramatisch verhogen

Het spreekt vanzelf dat deze lijst uitgebreid kan worden. Vindt u uzelf niet terug in deze lijst, maar hebt u nood aan een snelle en goedkope renovatie? Contacteer ons en we kijken onmiddellijk wat we voor u kunnen doen.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.