Keukenkastjes renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Keukenkastjes renoveren

De keukenkastjes renoveren is iets waar iedereen op een bepaald moment wel behoefte aan heeft. Er komt een moment dat de huidige keukenkastjes er simpelweg niet mooi meer uitzien. Misschien zijn ze oubollig geworden. Of er is sprake van diverse beschadigingen. Een renovatie van de keukenkastjes is dan dé oplossing. Er is niet altijd een geheel nieuwe keuken nodig om jouw keuken er toch weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Bij Het Chique Huis hebben we op dit gebied namelijk precies wat u zoekt.

Wat maakt keukenkastjes renoveren via het Chique Huis de moeite waard?

Een keukendeurtjes renovatie is tegenwoordig niet meer zo gecompliceerd als dat u misschien zou denken. Het is namelijk mogelijk om dit te laten doen middels ons unieke spuitproces. De keukendeurtjes opknappen, doet u dan namelijk niet door ze volledig te vervangen. In plaats daarvan voegen wij juist een coating toe. Zie het als een beschermende, kwaliteitsverhogende toepassing. Daarmee kiest u voor voordelen als:

  • Significante kostenbesparing: Bij het woord ‘renoveren’ horen vaak hoge kosten. Zeker wanneer u complete onderdelen van de keuken moet vervangen. Met de unieke methode van Het Chique Huis is dit niet langer het geval. Het spuitwerk aanbrengen, is namelijk vele malen goedkoper dan het vervangen van de complete keukenkastjes. Zo kiest u voor een serieuze kostenbesparing.
  • Jarenlange garantie: Daarbij krijgt u maar liefst tot 5 jaar lang garantie op onze werkzaamheden. Zo weet u hoe dan ook zeker dat u maximaal de komende 5 jaar topkwaliteit keukenkastjes behoudt. De keukendeurtjes opknappen, pakken wij uiterst serieus op. Alleen de hoogste kwaliteit en bijbehorende klanttevredenheid volstaat voor ons.

 

  • Keukenkastjes in perfecte kleur: Keukenkastjes ziet u dag in dag uit. En dat ook nog eens meerdere keren per dag. Iedere keer dat u de keuken in loopt, wilt u genieten van uw unieke keuken. Kiest u voor uw keukenkastjes renoveren via Het Chique Huis? Dan ligt dit volledig binnen de mogelijkheden!
  • Zeer ervaren team: Tot slot doet u een beroep op een zeer ervaren team. Intussen hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Een renovatie van de keukenkastjes is daarom iets wat we al talloze keren hebben gedaan. Al deze ervaring nemen we mee voor het opknappen van jouw keuken.

Interesse in de mogelijkheden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!