Procedure - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Procedure

Werkprocedure

Het Chique Huis bestaat meer dan 30 jaar. Wij hanteren een exclusieve werkwijze waarmee wij in de meeste gevallen binnen 24 uur de nieuwe afwerking van uw badkuip of douche kunnen verzorgen.

We maken de badkuip, douchebak, wastafel, tegels of andere oppervlakten schoon en daarna repareren wij eventuele schrammen, krassen of barsten.

We brengen vervolgens een speciale chemische verbinding aan die zich chemisch hecht aan de nieuwe laag, waardoor zelfs een moleculaire verbinding ontstaat. Deze methode is exclusief voor Het Chique Huis ontwikkeld en is veel effectiever dan de ‘zuuretsen’ methode die de meeste bedrijven op dit gebied gebruiken.

Vervolgens worden drie lagen speciaal samengestelde tweecomponenten acrylpolyurethaanlak op voor email, porselein, keramiek of acryl aangebracht.

Wij kunnen ook de herstelde oppervlakten schuren en daarna polijsten (optioneel t.w.v. €195,-). Het doel hiervan is om het eventuele stof te verwijderen dat op de natte afwerking is terechtgekomen en ervoor te zorgen dat het afgewerkte product glad en glanzend is.

Het gehele proces vanaf het moment van aankomst tot het moment dat de badkuip weer kan worden gebruikt, duurt gewoonlijk ongeveer vierentwintig uur.

Kleine reparaties en het aanbrengen van de hechtmiddellaag, primerlaag en afdeklaag (top-coat) zijn inbegrepen in een standaarduitvoering. Het bad wordt mooi en glanzend afgewerkt met een nieuwe coating.

Ongeveer 90% van onze klanten is tevreden met een standaard-uitvoering, maar 10% wil dus een nog beter resultaat. Indien men een totaal krasvrij resultaat verwacht, moet volledige renovatie plaatsvinden, alle beschadigingen moeten worden opgevuld, geschuurd, opgevuld en weer geschuurd (een aantal keer te herhalen zoals met een auto-carrosserie) totdat het oppervlak effen en glad is. Voor een volledige renovatie rekenen wij een standaard-uitvoering tarief plus extra werk (gemiddeld tussen 4 en 6 uur) a € 65,- per uur.

Er is nog een derde optie, een tussenoplossing, een standaard-plus-uitvoering. Tijdens de standaarduitvoering, na het aanbrengen van het hechtmiddel en de primer, spuiten wij er een speciale epoxyvuller op en daarna de afdeklaag – het resultaat is iets minder als bij een volledige renovatie, maar beter dan bij een standaarduitvoering, meer dan 50% van alle krassen wordt helemaal verwijderd. Hiervoor rekenen wij de prijs van de standaarduitvoering plus de kosten van de epoxyvuller (ons extra werk is gratis), € 60,- voor een douchebak en van € 90,- tot € 120,- voor een badkuip (afhankelijk van de maten).

Onze Voorwaarden zijn bij de KvK Den Haag gedeponeerd.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!