Sanitair renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Sanitair renoveren

Sanitair laat u in België renoveren door Het Chique Huis. Met gebruikmaking van technologisch geavanceerde materialen, zoals gepatenteerde bindmiddelen, restaureren en vernieuwen onze speciaal opgeleide medewerkers van uw complete badkamer binnen één a twee dagen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Snel, effectief en voordelig uw sanitair renoveren

Indien u uw sanitair wilt laten renoveren, kiest u voor Het Chique Huis. Het procedé van Het Chique Huis werd speciaal ontwikkeld voor een snelle, effectieve en voordelige renovatie van badkuipen, douchebakken en doucheplateaus, wanden, wandtegels, wastafels en wastafelbladen. Het Chique Huis zorgt binnen één à twee dagen dat uw bad of lavabo weer volledig blinkt of dat uw faiences hun oude glorie terug hebben én waterdicht zijn. Het fundament van onze succes is een geheim product waardoor het gebruik van bijtende etstechnieken buitenspel kon worden gezet: CH-5. Dit wonderbaarlijke bindmiddel is een geheim ingrediënt dat Het Chique Huis onderscheidt van zijn concurrenten. Enkel Het Chique Huis krijgt toegang tot het gebruik van dit product, dat een moleculaire binding tussen het oude oppervlak en het nieuwe tot stand brengt. Hierdoor zijn wij in staat om uw badkamer een prachtige nieuwe uitstraling te geven, zonder de gebruikelijke ongemakken van het installeren van nieuwe badkameronderdelen en tegen een voordeligere prijs dan normaal.

Meer weten over de diverse opties?

Meer weten over de werkwijze van Het Chique Huis? Of wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben om uw sanitair te renoveren? Wij vertellen het u geheel vrijblijvend. Neem hiervoor contact met ons op, dit kan gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!