Badkamer herstellen

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Badkamer herstellen

Laat uw badkamer vakkundig herstellen door Het Chique Huis. Wij maken uw badkamer weer als nieuw zonder dat u met de rommel en hoge kosten zit van een gangbare renovatieklus. In een mum van tijd realiseren wij voor u een duurzame badkamer met een prachtige nieuwe uitstraling waar geen sloopwerk aan te pas is gekomen.

Uw badkamer herstellen op een duurzame manier

Het Chique Huis is uw partner op het gebied van duurzame badkamer- en keukenrenovatie. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring, werken snel en vakkundig tegen een scherp tarief. Onze deskundige medewerkers maken bij badkamer herstellen gebruik van een gepatenteerd bindmiddel om een nieuwe coating over de bestaande oppervlakken aan te brengen. Op deze manier wordt het oppervlak van uw badkamer schimmelwerend en hygiënisch. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te houden.

Wilt u meer weten over de opties van Chique Huis

Laat uw badkamer vakkundig door ons team herstellen en ontvang maar liefst 5 jaar garantie op het door ons geleverde werk. Kijk voor meer informatie over Het Chique Huis en onze werkzaamheden op renovatie gebied op deze website. Echter kunt u er ook voor kiezen om ons gemakkelijk te bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331. Wij zijn u graag van dienst!

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.