Badkamer herstellen - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkamer herstellen

Laat uw badkamer vakkundig herstellen door Het Chique Huis. Wij maken uw badkamer weer als nieuw zonder dat u met de rommel en hoge kosten zit van een gangbare renovatieklus. In een mum van tijd realiseren wij voor u een duurzame badkamer met een prachtige nieuwe uitstraling waar geen sloopwerk aan te pas is gekomen.

Uw badkamer herstellen op een duurzame manier

Het Chique Huis is uw partner op het gebied van duurzame badkamer- en keukenrenovatie. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring, werken snel en vakkundig tegen een scherp tarief. Onze deskundige medewerkers maken bij badkamer herstellen gebruik van een gepatenteerd bindmiddel om een nieuwe coating over de bestaande oppervlakken aan te brengen. Op deze manier wordt het oppervlak van uw badkamer schimmelwerend en hygiënisch. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te houden.

Wilt u meer weten over de opties van Chique Huis

Laat uw badkamer vakkundig door ons team herstellen en ontvang maar liefst 5 jaar garantie op het door ons geleverde werk. Kijk voor meer informatie over Het Chique Huis en onze werkzaamheden op renovatie gebied op deze website. Echter kunt u er ook voor kiezen om ons gemakkelijk te bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331. Wij zijn u graag van dienst!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!