FAQ - Het Chique Huis

FAQ

Welke oppervlakken kan Het Chique Huis zoal behandelen?

Wij hebben volgende oppervlakken al met succes behandeld: hout, email, metaal, porselein, plastic, keramiek, gepolijst marmer, formica, faiences etc. Deze opsomming geeft aan dat zowat alle oppervlakken in badkamers en keukens behandeld kunnen worden. Maar daar houdt het niet op. Lees hier waar wij u nog kunnen helpen.

Hoeveel kost renovatie via Het Chique Huis?

Een exacte prijs is moeilijk te plakken op renovatiewerk, want deze hangt af van de specifieke situatie. Niettemin toont ervaring aan dat Het Chique Huis 50% tot 70% goedkoper is dan traditionele renovatie. De redenen hiervoor vindt u hier.

Zal ik mijn te renoveren ruimte lang niet kunnen gebruiken?

De tijdsbesparing is een van onze belangrijkste troeven. Het Chique Huis moet geen afbraakwerken doen, waardoor u uw ruimte snel terug kan gebruiken. Meer exacte informatie hierover, kan u hier terugvinden.

Is het resultaat blijvend?

De gepatenteerde en hoogtechnologische werkwijze van Het Chique Huis zorgen ervoor dat wij u een garantie tot vijf jaar kunnen aanbieden.

Is de behandeling schadelijk voor de gezondheid en laat deze geur na?

Bij de behandeling wordt de omgeving afgeschermd en wordt een professionele afzuiginstallatie gebruikt, waardoor u niet de minste last van geur hebt. De behandeling is ook geenszins schadelijk voor de gezondheid. Wat wij u geven is een waterdicht en hygiënisch oppervlak dat uiterst gemakkelijk te reinigen is.

Welke kleuren zijn beschikbaar?

Wij kunnen in principe alle kleuren aanmaken.