Keuken tegels renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Keuken tegels renoveren

De keuken tegels renoveren? Bijvoorbeeld omdat de keuken sterk verouderd is? Of omdat er lichte beschadigingen zichtbaar zijn? Dan begrijpen we maar al te goed dat u op zoek bent naar een oplossing. Bij Het Chique Huis hebben we dé manier om uw keuken achterwand goedkoop te renoveren. Er is daarbij niet eens behoefte aan goedkope keuken tegels. Sterker nog; de tegels in de keuken vervangen is niet eens nodig.

Voordelen keuken tegels renoveren met Het Chique Huis

De keuken tegels renoveren doen we bij Het Chique Huis door gebruik te maken van innovatief spuitwerk. Dit vormt een laagje bovenop de huidige keukentegels. Hierdoor krijgen deze een compleet nieuw uiterlijk en is er dus sprake van het gewenste effect. Belangrijke voordelen van deze werkwijze zijn:

  • Optimale bescherming: Het spuitwerk is o.a. waterdicht, schimmelvrij en gemakkelijk te reinigen. Allemaal eigenschappen die in een keuken goed van pas komen. U houdt deze uiteraard zo hygiënisch als mogelijk is.
  • Geen sloopwerk nodig: Keuken tegels renoveren, betekent dus dat U ze niet hoeft te vervangen. En dus bespaart u hiermee een hoop sloopwerk. De keuken blijft gewoon intact. We zorgen simpelweg voor een compleet nieuwe look.
  • Tot 5 jaar garantie: Wij bieden tot 5 jaar garantie aan op ons spuitwerk. Daarmee doet u een investering voor de lange termijn. Gezien de hoge kwaliteit van het materiaal is dit een zeer duurzame optie. U hebt er een lange tijd plezier van.
  • 70% kostenbesparing mogelijk: Tot slot gaat het voor een groot deel natuurlijk ook om de kosten. Uw keuken tegels renoveren met ons spuitwerk is vele malen goedkoper dan alle alternatieven. In veel gevallen bespaart u zelfs tot 70% op de kosten. En dat zonder de behoefte aan goedkope keuken tegels.

Interesse in de mogelijkheden voor jouw keuken? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!