Renovatie sanitair

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Renovatie sanitair

Door voor de renovatie van uw sanitair te kiezen voor Het Chique Huis, bespaart u veel tijd en geld. Wij renoveren uw sanitair volgens een unieke methode, die exclusief voor ons beschikbaar is. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

De juiste keuze voor de renovatie van uw sanitair

Het Chique Huis is de juiste partner voor de renovatie van uw sanitair. Wij steken uw badkuip, douchebak en doucheplateau, wanden en wastafels in een nieuw jasje. Het resultaat is een waterdichte, schimmelvrije, hygiënische en gemakkelijk reinigbare badkamer in een kleur naar keuze. Door hierbij gebruik te maken van een unieke methode, waarin het wonderbaarlijke bindmiddel CH-5 centraal staat, zorgen we voor een snelle en vooral erg voordelige renovatie van uw sanitair. Onze werkwijze is als volgt:

  • Grondige schoonmaak van oppervlakten;
  • Aanbrengen CH-5;
  • Spuiten twee- of driecomponenten acrylhars;
  • Polijsten;
  • Aanbrengen siliconenafdichting.

Door het gebruik van CH-5 zijn er geen dure en tijdrovende werkzaamheden nodig. Binnen twee werkdagen is uw sanitair weer in opperbeste staat.

Contact opnemen

Graag vertellen wij u vrijblijvend meer over onze methode voor renovatie van sanitair. Neem contact met ons op en laat u overtuigen door één van onze medewerkers. Zij staan u op een deskundige wijze te woord en helpen u met al uw vragen of onduidelijkheden. U kunt ons dan ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid