Renovatie sanitair - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Renovatie sanitair

Door voor de renovatie van uw sanitair te kiezen voor Het Chique Huis, bespaart u veel tijd en geld. Wij renoveren uw sanitair volgens een unieke methode, die exclusief voor ons beschikbaar is. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

De juiste keuze voor de renovatie van uw sanitair

Het Chique Huis is de juiste partner voor de renovatie van uw sanitair. Wij steken uw badkuip, douchebak en doucheplateau, wanden en wastafels in een nieuw jasje. Het resultaat is een waterdichte, schimmelvrije, hygiënische en gemakkelijk reinigbare badkamer in een kleur naar keuze. Door hierbij gebruik te maken van een unieke methode, waarin het wonderbaarlijke bindmiddel CH-5 centraal staat, zorgen we voor een snelle en vooral erg voordelige renovatie van uw sanitair. Onze werkwijze is als volgt:

  • Grondige schoonmaak van oppervlakten;
  • Aanbrengen CH-5;
  • Spuiten twee- of driecomponenten acrylhars;
  • Polijsten;
  • Aanbrengen siliconenafdichting.

Door het gebruik van CH-5 zijn er geen dure en tijdrovende werkzaamheden nodig. Binnen twee werkdagen is uw sanitair weer in opperbeste staat.

Contact opnemen

Graag vertellen wij u vrijblijvend meer over onze methode voor renovatie van sanitair. Neem contact met ons op en laat u overtuigen door één van onze medewerkers. Zij staan u op een deskundige wijze te woord en helpen u met al uw vragen of onduidelijkheden. U kunt ons dan ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!