Wastafel renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Wastafel renoveren

Aan een wastafel renoveren is behoefte op het moment dat er een specifieke beschadiging is opgetreden of wanneer de wastafel simpelweg verouderd is. Deze is dan toe aan een opfrisbeurt. Wist u dat een wastafel herstellen mogelijk is middels de innovatieve spuitmethode van Het Chique Huis? Een wasbak renoveren pakken wij namelijk op de meest klantvriendelijke manier aan. Zonder grote verbouwingen of dure investeringen. We houden het simpel en effectief. Precies waar u in een dergelijk scenario op hoopt.

Voordelen wastafel renoveren met Het Chique Huis

Een wastafel renoveren is iets wat we graag aan de hand van een professionele werkwijze aanpakken. Vandaar dat we ook een beroep doen op onze uitgebreide ervaring om dit te bewerkstelligen. Intussen is er meer dan 30 jaar aan werkervaring aanwezig om dit voor elkaar te krijgen. Daarbij zijn de volgende voordelen van toepassing:

  • Geen sloop- of breekwerk nodig: Te maken met een wastafel die (deels) beschadigd of verouderd is geraakt? Dan is het spuitwerk van Het Chique Huis waarschijnlijk zeer welkom. Wij zorgen er namelijk voor dat er geen enkel sloop- of breekwerk nodig is voor de renovatie. Ondanks dat ziet alles er achteraf wel volkomen nieuw uit. Eigenlijk al onze klanten zijn positief verrast door de mogelijkheden. Meer dan een innovatieve coating is niet nodig.
  • Zeer snelle renovatie: Gezien we puur zorgen voor vakkundig spuitwerk, is een zeer snelle renovatie mogelijk. Er is geen behoefte om heel gedetailleerd uit te zoeken wat er allemaal moet gebeuren om de boel te renoveren. Bijvoorbeeld welke materialen, technieken, etc. Het spuitwerk volstaat in z’n geheel om het gewenste effect op te leveren. Zo duurt het nooit lang voordat uw wastafel weer volledig gerenoveerd is.
  • Meer dan 70% kostenbesparing: In de praktijk is gebleken dat onze klanten tot wel 70% aan kosten besparen door voor onze coating te kiezen. De besparing op materiaal en arbeidsuren is daarmee dermate significant, dat het automatisch de logische oplossing is. Zeker wanneer u graag budget overhoudt voor andere zaken. Ben jij ook iemand die graag bespaart op de kosten zonder op kwaliteit in te leveren?
  • Unieke eigenschappen: Tot slot is het waardevol om nog even stil te staan bij de unieke eigenschappen van onze coating. Dit materiaal is namelijk waterdicht, schimmelvrij, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Stuk voor stuk ideale eigenschappen voor materiaal dat veelvuldig met water in aanraking komt. Zo houd u uw wastafel ook nog eens een stuk makkelijker schoon.

Wilt u dus kiezen voor een slimmer alternatief dan de hele wastafel vervangen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor het renoveren van uw wastafel of volledige badkamer met onze coating!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!