Badkamer tegels renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkamer tegels renoveren

Badkamer tegels renoveren is in de basis een vrij uitgebreid klusje. Er gaat veel tijd, moeite en geld in zitten. Vandaar dat het op dit gebied zo goed uitkomt om gebruik te maken van de allernieuwste innovatie. Bij Het Chique Huis maken we uw oude badkamer namelijk gloednieuw aan de hand van een revolutionaire methode. Renovatie van tegels in de badkamer met een spuitproces dat unieke voordelen te bieden heeft.

Waarom badkamer tegels renoveren via Het Chique Huis?

De badkamer renoveren over tegels is mogelijk dankzij onze unieke methode. Wij bieden namelijk een speciale coating aan, die we gewoon over de tegels heen spuiten. Bovendien is dit mogelijk in talloze verschillende kleuren, voor een compleet nieuwe look. Dit betekent dus automatisch dat u gebruik maakt van voordelen als:

  • Geen sloopwerk vereist: De badkamer tegels eruit hakken, opruimen en nieuwe plaatsen; het is een zeer tijdrovend en kostbaar klusje. Kiest u echter voor renoveren via Het Chique Huis? Dan spuiten we simpelweg een innovatieve, kwalitatieve coating over de oude tegels heen. Dit kost in verhouding bijna geen tijd. Het is een kwestie van eenmalig spuiten en vervolgens maakt u er jarenlang gebruik van.
  • Komen geen loodgieters aan te pas: Een nadeel van badkamer tegels renoveren is nog weleens dat er dan een loodgieters aan te pas moet komen. Bijvoorbeeld om bij de renovatie van badkamer tegels leidingen te verplaatsen, vervangen of toe te voegen. Met simpelweg een nieuwe coating er overheen, is dit helemaal niet aan de orde. Een loodgieter hebt u niet nodig.
  • Enorme kostenbesparing: Al met al is er sprake van een fikse kostenbesparing. Uw badkamer tegels renoveren is vaak een serieuze investering. Iets waar u een tijd voor moet sparen. Bij Het Chique Huis brengen we hier graag verandering in. Met onze unieke spuitmethode voorzie uw jouw badkamer van een ware make-over. Zelfs een oudere badkamer ziet er dan spontaan gloednieuw uit. En dat voor een schijntje van het bedrag van een complete verbouwing!
  • Speciale eigenschappen: Wist u dat de coating van Het Chique Huis een enkele speciale eigenschappen heeft? Zo is deze bijvoorbeeld waterdicht, schimmelvrij, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en beschikbaar in een enorme variatie aan kleuren.

Als het absoluut niet mogelijk is om een enorme badkamerverbouwing aan te gaan: Vraag nu een offerte aan om uw badkamer tegels te renoveren op een duurzame wijze.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!