Badkuip emailleren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkuip emailleren

Laat uw badkuip emailleren door Het Chique Huis. Wij zijn gespecialiseerd in badkamer – en keukenrenovatie en beschikken over meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op maat helpen met al uw vragen of onduidelijkheden met betrekking tot het emailleren van uw badkuip. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Uw badkuip emailleren door een vakkundig bedrijf

Ons team werkt snel en vakkundig tegen een aantrekkelijk prijstarief. Wij kunnen de gehele behandeling van badkuip emailleren al binnen één dag voor u uitvoeren. Daarnaast maken wij bij onze behandelingen uitsluitend gebruik van de beste materialen en geven een garantie op ons werk tot maarliefst 5 jaar.

  • Het bad hoeft niet te worden uitgebroken;
  • Hij blijft in diens oorspronkelijke afmetingen;
  • Het bad ziet er na een behandeling weer als nieuw uit;
  • De kwaliteit en de duurzaamheid van uw bad worden gewaarborgd.

Kijkt u voor meer informatie over het emailleren van uw badkuip door Het Chique Huis gerust verder op deze website. Mocht u contact met ons willen opnemen dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 0487 298 331 of stuur een mail naar info@hetchiquehuis.be. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met al uw onduidelijkheden of vragen die u heeft.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!