Ligbad renovatie - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Ligbad renovatie

Uw bad ziet er weer als nieuw uit als u kiest voor ligbad renovatie door Het Chique Huis. Het Chique Huis is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van duurzame badkamer- en keukenrenovatie. Wij leveren snel en vakkundig werk tegen een aantrekkelijk tarief. Slopen is niet nodig. Met de vakkundige kennis van Het Chique Huis toveren wij ieder bad of badkamer om in een prachtstuk. Daarnaast gaan wij altijd voor een persoonlijke aanpak, de wensen en behoeftes van onze klanten staan altijd voorop. Zodoende kunnen wij ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat, dus ook voor uw ligbad renovatie.

Geef uw ligbad een nieuw uiterlijk door een renovatie

Gooi uw oude bad niet weg! Met de ligbad renovatie van Het Chique Huis is uw bad binnen een dag weer als nieuw. Door gebruik van onze gepatenteerde bindmiddelen brengen wij niet alleen uw ligbad terug in perfecte staat maar ook uw:

  • Douchebak;
  • Tegels;
  • Wastafels;
  • Planchetten;
  • Sanitaire accessoires.

Wilt u weten wat Het Chique Huis voor uw ligbad renovatie kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier vindt u ook meer informatie over onze andere werkzaamheden en onze procedure. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer: 0487 298 331. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!