Ligbad emailleren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Ligbad emailleren

Wilt u uw ligbad vakkundig laten emailleren? Kies dan voor de expertise van Het Chique Huis. Het Chique Huis is gespecialiseerd in duurzame badkamer –en keukenrenovatie en beschikt over ervaring van ruim dertig jaar.

Uw ligbad emailleren door een specialist

Als u besluit uw oude ligbad te laten emailleren door Het Chique Huis krijgt u binnen een korte tijd een prachtig bad dat eruit ziet als nieuw. Werkzaamheden als slopen of het vervangen van uw bad zijn met de methode van Het Chique Huis compleet overbodig. Daarnaast werken wij snel en vakkundig tegen een laag tarief. Wij kunnen in één dag een gehele behandeling voor u uitvoeren, tegen een prijs die lager ligt dan u gewend bent van andere aanbieders van renovatiewerkzaamheden. Zo zijn wij een duurzaam en goedkoop alternatief voor traditionele werkzaamheden.

Wij helpen u op maat

Wilt u uw ligbad laten emailleren door Het Chique Huis? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0487 298 331. Natuurlijk kunt u zich ook eerst nog even verder op ons bedrijf oriënteren. Kijk daarvoor gerust verder op deze website. Verder helpen onze medewerkers u graag met al uw vragen of onduidelijkheden met betrekking tot het emailleren van uw ligbad, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij ons.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!