Ligbad emailleren

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Ligbad emailleren

Wilt u uw ligbad vakkundig laten emailleren? Kies dan voor de expertise van Het Chique Huis. Het Chique Huis is gespecialiseerd in duurzame badkamer –en keukenrenovatie en beschikt over ervaring van ruim dertig jaar.

Uw ligbad emailleren door een specialist

Als u besluit uw oude ligbad te laten emailleren door Het Chique Huis krijgt u binnen een korte tijd een prachtig bad dat eruit ziet als nieuw. Werkzaamheden als slopen of het vervangen van uw bad zijn met de methode van Het Chique Huis compleet overbodig. Daarnaast werken wij snel en vakkundig tegen een laag tarief. Wij kunnen in één dag een gehele behandeling voor u uitvoeren, tegen een prijs die lager ligt dan u gewend bent van andere aanbieders van renovatiewerkzaamheden. Zo zijn wij een duurzaam en goedkoop alternatief voor traditionele werkzaamheden.

Wij helpen u op maat

Wilt u uw ligbad laten emailleren door Het Chique Huis? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0487 298 331. Natuurlijk kunt u zich ook eerst nog even verder op ons bedrijf oriënteren. Kijk daarvoor gerust verder op deze website. Verder helpen onze medewerkers u graag met al uw vragen of onduidelijkheden met betrekking tot het emailleren van uw ligbad, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij ons.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid