Gat in bad repareren zonder sloopwerk: Wij maken het mogelijk!

Gat in bad repareren zonder sloopwerk: Wij maken het mogelijk!

Heeft u ooit bedacht hoeveel u zou kunnen besparen door een gat in uw bad te laten repareren in plaats van het volledig te vervangen? 

Wij bij ’t Chique Huis hebben meer dan 30 jaar ervaring in bad repareren en zijn trots dat we doorgaans binnen een dag uw gat in bad repareren

Met onze diensten profiteert u van tot 70% kostenbesparing in vergelijking met vervanging, tot 5 jaar garantie en het mooiste is, we doen dit allemaal zonder te slopen of te breken.

Vraag gratis een offerte aan!

Zonder slopen of breken

Tot 5 jaar garantie

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Geen loodgieterswerk

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Het belang van professionele bad reparaties

Een lek of gat in het bad is niet alleen hinderlijk, maar kan ook een verscheidenheid aan problemen veroorzaken als het niet op de juiste manier wordt gerepareerd.

Wij willen u graag uitleggen waarom het niet aan te raden is om zelf een bad te repareren.

Wat kan er gebeuren als een bad niet goed wordt gerepareerd?

 • Grotere schade: Een slecht gerepareerd gat kan leiden tot grotere structurele problemen. Dit kan resulteren in meer kostbare reparaties later.
 • Water lekkage: Als het gat niet volledig verzegeld is, kan het leiden tot water lekkage. Dit kan schade veroorzaken aan de vloer en muren, wat kan leiden tot schimmel, vochtproblemen en een ongezond binnenklimaat.
 • Esthetische problemen: Een gat dat niet professioneel is gerepareerd, kan leiden tot een slechte afwerking, wat de esthetiek van uw badkamer kan beïnvloeden.

Waarom het niet aanbevolen is om zelf een bad te repareren

Als je een gat in uw bad ziet, is de eerste reactie misschien om het zelf te repareren. Het is begrijpelijk, aangezien het lijkt op een kosteneffectieve manier om met het probleem om te gaan.

Echter, er zijn verschillende redenen waarom u deze aanpak zou moeten heroverwegen.

 • Expertise: Professionele bad reparateurs hebben de juiste kennis en expertise om de reparatie goed uit te voeren. Ze kunnen ook geavanceerde technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat de reparatie duurzaam en esthetisch verantwoord is.
 • Gereedschappen: Het repareren van gaten in een bad vereist speciaal gereedschap en materialen die u wellicht niet heeft. Professionals hebben toegang tot deze en weten hoe ze deze moeten gebruiken.
 • Tijd: Tot slot, het repareren van een bad kan veel tijd kosten, iets waar velen van ons een tekort aan hebben. Door het werk over te laten aan de professionals, kunt u deze tijd besteden aan andere belangrijke dingen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende oppervlakken die wij repareren, inclusief de kenmerken.

OppervlakKenmerken
AcrylbadenDuurzaam, lichtgewicht, vatbaar voor krassen en gaten.
Geëmailleerde badenKlassieke uitstraling, robuust, gevoelig voor roest en erosie.
Keramische badenHard materiaal, bekend om glanzende afwerking, gevoelig voor krassen en gaten.
Gietijzeren badenExtreem duurzaam, zwaar, specifieke uitdagingen bij reparaties.
Porseleinen badenGladde en glanzende afwerking, vatbaar voor chips en scheuren.
Keramische tegelsGebruikt rondom het bad, kan het algehele uiterlijk beïnvloeden bij beschadiging.
Fiberglas badenFlexibel, betaalbaar, gemakkelijk te beschadigen.
AcrylNet als fiberglas, vatbaar voor beschadigingen.
KunstmarmerLuxe uitstraling van marmer, verbeterde duurzaamheid, gevoelig voor beschadigingen.
LaminaatVaak gebruikt voor badkamermeubels, kan beschadigd raken.
HoutVereist speciale aandacht bij reparaties, gevoelig voor waterschade.

Wij van ’t Chique Huis bieden professionele en betaalbare bad reparatie diensten aan. Onze vakmensen kunnen elk soort bad probleem oplossen, zodat uw bad er weer als nieuw uitziet.

Wij staan u graag te woord voor meer informatie of een afspraak.

Gat in bad repareren met onze innovatieve methode 

We zijn voortdurend bezig nieuwe en efficiëntere manieren te ontwikkelen om reparaties uit te voeren.

Dankzij ons zelf ontwikkelde CH-5 bindmiddel kunnen we uw kapotte badkuip repareren.

Geen project is te groot of te klein voor deze revolutionaire oplossing die garant staat voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzame oplossing met CH-5 bindmiddel

Onze unieke aanpak zorgt voor een ongeëvenaarde reparatiekwaliteit. Hieronder delen we hoe we te werk gaan bij het repareren van een gat in uw bad, met behulp van onze innovatieve methoden en materialen.

De kracht van CH-5 bindmiddel

Het CH-5 bindmiddel staat centraal in onze reparatieprocessen. Dit bindmiddel is:

 • Flexibel en tegelijkertijd uitzonderlijk sterk en duurzaam.
 • Biedt een ongeëvenaarde hechting aan een breed scala aan materialen.
 • Draagt bij aan een langdurige kwaliteit na de reparatie.

Onze innovatieve Reparatiemethode

Onze aanpak bij het repareren van een gat in bad omvat meer dan alleen het toepassen van het CH-5 bindmiddel.

We volgen een gestructureerd proces om ervoor te zorgen dat elke reparatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd:

 • Analyse van het reparatieproject: We beginnen met een grondige analyse van de schade om een nauwkeurige inschatting te maken van de benodigde werkzaamheden.
 • Voorbereiding van het oppervlak: Een zorgvuldige voorbereiding van het oppervlak is cruciaal voor de optimale hechting van ons CH-5 bindmiddel.
 • Toepassing van het bindmiddelHet CH-5 bindmiddel wordt nauwkeurig aangebracht op het beschadigde gebied.
 • AfwerkingEen deugdelijke afwerking zorgt ervoor dat het gerepareerde gebied naadloos aansluit bij de rest van het bad.

Een duurzame aanpak

Onze methoden zijn ontworpen met het oog op de levensduur van het product en de impact op het milieu in het achterhoofd. In deze blogsectie bespreken we hoe onze aanpak van bad reparatie zich onderscheidt in duurzaamheid en levensduur.

Duurzaamheid in elke stap

Onze focus ligt op het minimaliseren van de ecologische voetafdruk door het bad te repareren in plaats van deze volledig te vervangen. Dit betekent dat wanneer u kiest voor ’t Chique Huis voor het repareren van een gat in uw bad, u kiest voor een milieubewuste optie.

Langdurige oplossing

In tegenstelling tot traditionele reparatiemethoden, die vaak slechts een tijdelijke oplossing bieden, zijn onze reparaties ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Onze unieke benadering zorgt ervoor dat de gerepareerde gebieden niet alleen onzichtbaar zijn, maar ook bestand zijn tegen dagelijks gebruik zonder tekenen van slijtage op korte termijn. Dit betekent dat u minder vaak reparaties hoeft uit te voeren, wat op de lange termijn zowel tijd als geld bespaart.

Kostenbesparend

We begrijpen dat de kosten een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van een reparatiemethode. Onze innovatieve aanpak is niet alleen duurzaam, maar ook kosteneffectief.

De prijs van onze reparaties is aanzienlijk lager dan het volledig vervangen van een bad, zonder in te leveren op kwaliteit of duurzaamheid. Dit maakt onze diensten een slimme keuze voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Ervaar het verschil van onze innovatieve methode

Wij van ’t Chique Huis zijn er om u te helpen als u een gat in bad wilt repareren.

Met jarenlange ervaring en een toewijding aan kwaliteit, kunnen we ervoor zorgen dat het ongemak van een beschadigd bad snel en efficiënt wordt aangepakt.

Dus waar wacht u nog op? Laten we helpen uw bad weer in topconditie te krijgen. Contacteer ons vandaag nog en ervaar het verschil dat onze innovatieve aanpak kan maken.

Wij werken voor particulier en zakelijk:

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Geniet ook binnen één dag van een schadevrije badkuip!