Scheur in kunststof bad repareren: 30+jaar ervaring en garantie tot 5 jaar

Scheur in kunststof bad repareren: 30+jaar ervaring en garantie tot 5 jaar

Heeft u een hardnekkige scheur in uw kunststof bad die gerepareerd moet worden?

Dankzij meer dan dertig jaar ervaring in het repareren van baden, zijn wij bij ’t Chique Huis in staat dit probleem voor u op te lossen!
Binnen een dag is uw bad weer als nieuw, zonder het gedoe van slopen of breken. Nog beter?

Met onze diensten bespaart u tot wel 70% kosten in vergelijking met vervanging, en we bieden u zelfs tot 5 jaar garantie op ons werk.
Laat een kleine scheur uw comfort niet bederven.

Wij staan tot uw beschikking om uw scheur in kunststof bad te repareren

Vraag gratis een offerte aan!

Zonder slopen of breken

Tot 5 jaar garantie

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Geen loodgieterswerk

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Scheur in kunststof bad repareren? Hoe ontstaan scheuren in een kunststof bad eigenlijk?

Hieronder hebben we enkele factoren belicht die kunnen leiden tot het ontstaan van scheuren in uw kunststof bad:

 • Leeftijd en slijtage: Net als elk ander onderdeel van uw huis, kan uw bad beschadigd raken naarmate het ouder wordt. De Gelcoat laag kan na verloop van tijd slijten, wat de onderliggende lagen kwetsbaarder maakt.
 • Fysieke impact: Sterke stoten of schokken kunnen barsten of scheuren in het oppervlak van het bad veroorzaken.
 • Thermische belasting: Kunststof baden kunnen krimpen of uitzetten als gevolg van veranderingen in temperatuur. Deze cyclus van krimpen en uitzetten kan leiden tot scheurvorming.
 • Verkeerde installatie: Als uw bad niet goed is geïnstalleerd, kan dit ook leiden tot scheurvorming. Een verkeerde ondersteuning of nivellering kan ervoor zorgen dat het bad ongelijkmatig belast wordt, wat kan leiden tot scheuren.

We helpen u graag uw bad in goede staat te houden. Wanneer u zich bewust bent van deze beschadigende factoren, kunt u het bad in goede staat houden.

Maak kennis met onze nieuwe manier van repareren met ons CH-5 bindmiddel

We begrijpen hoe vervelend het is als je bad kapot is. Daarom hebben we een unieke en innovatieve reparatiemethode ontwikkeld die gebruikmaakt van ons gepatenteerde CH-5 bindmiddel.

Deze methode is niet alleen duurzaam, maar zorgt ook voor een esthetisch aantrekkelijke afwerking, waardoor uw bad er weer als nieuw uitziet.

De kracht van CH-5 Bindmiddel

 • Duurzaamheid: Ons CH-5 bindmiddel is ontwikkeld om maximale hechting en duurzaamheid te bieden, waardoor de reparatie lang meegaat.
 • Esthetiek: Naast de duurzaamheid zorgt het CH-5 bindmiddel voor een gladde en glanzende afwerking, waardoor uw bad niet alleen gerepareerd is, maar ook een visuele upgrade krijgt.

Onze Reparatieprocedure

 • Voorbereiding: We beginnen met een grondige reiniging van het beschadigde gebied om ervoor te zorgen dat het bindmiddel goed hecht.
 • Toepassing van het bindmiddel: Het CH-5 bindmiddel wordt zorgvuldig aangebracht op de scheur, waarbij we speciale aandacht besteden aan het volledig opvullen van de beschadiging.
 • Afwerking: Na het aanbrengen van het bindmiddel brengen we een primerlaag en een afdeklaag aan voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Oppervlakken geschikt voor CH-5 Bindmiddel

Het CH-5 bindmiddel is niet alleen beperkt tot het repareren van scheuren in kunststof baden. Dit veelzijdige product kan op verschillende oppervlakken worden toegepast, waardoor het een handige oplossing is voor diverse reparatie- en renovatieprojecten.

Hier zijn enkele oppervlakken waarop het CH-5 bindmiddel effectief kan worden gebruikt:

 • Kunststof oppervlakken: Naast baden is het CH-5 bindmiddel ook geschikt voor andere kunststof oppervlakken in uw huis, zoals douchebakken en wastafels. Het zorgt voor een sterke en duurzame reparatie, waardoor uw sanitair er weer als nieuw uitziet.
 • Keramische tegels: Heeft u beschadigde tegels in uw keuken of badkamer? Het CH-5 bindmiddel kan gebruikt worden om scheuren of chips in keramische tegels effectief te repareren, waardoor de noodzaak voor volledige vervanging wordt verminderd.
 • Emaille oppervlakken: Voor baden en wastafels met een emaille afwerking is het CH-5 bindmiddel een uitstekende keuze voor het herstellen van kleine beschadigingen en het terugbrengen van de oorspronkelijke glans.
 • Acryl oppervlakken: Acryl baden en douchebakken kunnen ook profiteren van de reparatiemogelijkheden van het CH-5 bindmiddel. Het zorgt voor een naadloze reparatie, waardoor het oppervlak weer glad en uniform wordt.
 • Polyester oppervlakken: Het CH-5 bindmiddel biedt ook een effectieve oplossing voor het repareren van beschadigde polyester oppervlakken. Met zijn sterke hechting en duurzaamheid zorgt het voor een duurzame reparatie, waardoor uw badkuip er weer als nieuw uitziet.

Voordelen van CH-5 Bindmiddel

Het gebruik van CH-5 bindmiddel voor uw reparatieprojecten biedt verschillende voordelen:

 • Duurzaamheid: Reparaties uitgevoerd met CH-5 bindmiddel zijn bestand tegen water en dagelijks gebruik, waardoor ze een langdurige oplossing bieden.
 • Esthetiek: Na reparatie met CH-5 bindmiddel zijn de behandelde oppervlakken onzichtbaar, waardoor de esthetische uitstraling van uw badkamer of keuken behouden blijft.
 • Kostenbesparing: Door het gebruik van CH-5 bindmiddel kunt u dure vervangingen vermijden en de levensduur van uw bestaande sanitair verlengen.

Het CH-5 bindmiddel is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor het repareren van scheuren in kunststof baden en andere oppervlakken in uw huis.

Met zijn sterke hechting en duurzaamheid zorgt het voor een effectieve en esthetisch aantrekkelijke reparatie, waardoor uw badkuip er weer als nieuw uitziet.

Waarom kiezen voor ’t Chique Huis?

 • Expertise: Onze specialisten zijn getraind in het gebruik van het CH-5 bindmiddel en hebben jarenlange ervaring in het repareren van baden.
 • Klanttevredenheid: We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen met ons werk. Ongeveer 90% van onze klanten is tevreden met een standaarduitvoering, maar we bieden ook opties voor een nog beter resultaat.

Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen van onze renovatie werkwijze vergeleken met het volledig vervangen van een badkuip.

AspectRenovatie door ’t Chique HuisVolledige vervanging
KostenAanzienlijk lagere kosten door het gebruik van bestaande structuren en materialen.Hogere kosten door aanschaf, nieuwe badkuip en mogelijk bijkomende installatiekosten.
TijdsduurSnellere uitvoering; kleine reparaties en het aanbrengen van meerdere lagen worden binnen een kort tijdsbestek voltooid.Langere duur door demontage van de oude badkuip en installatie van de nieuwe.
ResultaatDoor verschillende behandelingen, afhankelijk van de gekozen uitvoering, is het mogelijk een krasvrij resultaat te bereiken.Nieuw, maar kostbaar en tijdrovend proces.
DuurzaamheidNieuwe coating zorgt voor een mooi en glanzend afgewerkt oppervlak dat duurzaam is.Nieuwe badkuipen zijn duurzaam, maar vervanging is een ingrijpende en dure oplossing.
EsthetiekVerbetering van het uiterlijk van de bestaande badkuip met een frisse, nieuwe uitstraling zonder de noodzaak voor volledige vervanging.Nieuwe badkuip biedt een nieuwe look, maar met hogere kosten en meer overlast.
Milieu-impactMinder afval en behoud van bestaande materialen, wat een duurzamere optie is.Verwijdering van oude badkuip kan leiden tot meer afval en milieu-impact.

We zijn trots op onze kwaliteit en duurzaamheid. Onze innovatieve methode met het gepatenteerde CH-5 bindmiddel is uw beste keuze voor het repareren van een scheur in uw kunststof bad.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bad kunnen transformeren.

Het gebruik van ons CH-5 bindmiddel is een uitstekende oplossing voor het repareren van kunststof baden

Wanneer u te maken heeft met een scheur in uw kunststof bad, kan dit zowel frustrerend als kostbaar lijken om te repareren. Gelukkig biedt ’t Chique Huis een duurzame en innovatieve oplossing met ons CH-5 Bindmiddel.

Dit product is speciaal ontwikkeld voor de reparatie van kunststof baden en biedt veel voordelen die we graag met u delen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

 • Langdurige reparaties: Ons CH-5 Bindmiddel zorgt voor een sterke en duurzame reparatie, waardoor uw bad weer jaren mee kan.
 • Hoogwaardige afwerking: Na de reparatie ziet uw bad er niet alleen als nieuw uit, maar voelt het ook zo. De glanzende afwerking herstelt de oorspronkelijke schoonheid van uw bad.

Kostenbesparend

 • Voorkomt vervanging: Door het gebruik van ons CH-5 Bindmiddel kunt u dure vervangingen vermijden. Een reparatie is vaak een fractie van de kosten van een nieuw bad.
 • Efficiënte toepassing: Onze methode is niet alleen effectief, maar ook efficiënt, waardoor de reparatietijd en ook de kosten worden verminderd.

Milieuvriendelijk

 • Duurzaam alternatief: In plaats van uw bad te vervangen, wat leidt tot meer afval, biedt onze reparatiemethode een milieuvriendelijk alternatief.
 • Minder grondstoffenverbruik: Door te kiezen voor reparatie in plaats van vervanging, draagt ubij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen.

Esthetische Voordelen

 • Aanpasbare afwerkingen: Met ons CH-5 Bindmiddel kunnen we niet alleen de schade herstellen, maar ook de esthetiek van uw bad naar een hoger niveau tillen.
 • Verwijdering van krassen en scheuren: Naast het repareren van scheuren, helpt ons bindmiddel ook bij het verwijderen van krassen, waardoor uw bad er weer onberispelijk uitziet.

Gebruiksgemak

 • Snelle toepassing: Ons team is gespecialiseerd in het snel en effectief toepassen van het CH-5 Bindmiddel, waardoor de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt.
 • Onderhoudsvriendelijk: Na de reparatie is uw bad gemakkelijk te onderhouden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de herhaling van dezelfde problemen.

We zijn ons bewust van het belang van een bad voor uw dagelijkse comfort en ontspanning.

Wij staan u graag te woord om te achterhalen hoe we de levensduur van uw kunststof bad kunnen verlengen en de schoonheid ervan kunnen herstellen.

Onderhoudstips voor het voorkomen van toekomstige scheuren in uw kunststof bad

Een kunststof bad kan een uitstekende keuze zijn voor uw huis, met zijn strakke uitstraling en duurzaamheid. Het is echter ook belangrijk om het goed te onderhouden.

We zullen enkele belangrijke onderhoudstips delen die u kunnen helpen om toekomstige schade of scheuren in uw kunststof bad te voorkomen.

Reinig uw bad regelmatig

Het is belangrijk om uw kunststof bad regelmatig schoon te maken om vuil en zeepresten te verwijderen. Deze kunnen, wanneer onbehandeld, na verloop van tijd hard en ruw worden en zo de oppervlakte van het bad beschadigen.

We raden u aan om een mild reinigingsmiddel en zachte doek te gebruiken voor het schoonmaken.

Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen

Schurende schoonmaakmiddelen kunnen krassen en scheuren veroorzaken in kunststof baden. Het is daarom belangrijk dat u dergelijke producten vermijdt.

Kies in plaats daarvan voor zachte, niet-schurende schoonmaakmiddelen om uw bad te reinigen.

Voorkom overbelasting van het bad

Een andere tip om scheuren in uw kunststof bad te voorkomen, is het om overbelasting te vermijden.

Hoewel kunststof baden over het algemeen stevig zijn, kunnen ze bij overmatig gewicht scheuren ontwikkelen. Het is dan ook raadzaam om het gewichtslimiet van uw bad niet te overschrijden.

Snelle reparaties

Als u kleine beschadigingen of scheurtjes opmerkt, is het het beste om deze onmiddellijk te repareren om verdere beschadiging te voorkomen.

We hopen dat deze tips u zullen helpen om zorg te dragen voor uw kunststof bad en zo de levensduur ervan te verlengen.

Vergeet niet dat een goed onderhoud de sleutel is tot het behoud van de kwaliteit en uitstraling van uw bad.

Zeg vaarwel tegen scheuren in uw kunststof bad!

Heeft u last van een scheur in uw kunststof bad? U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk repareren.

Wij bij ’t Chique Huis zijn gespecialiseerd in bad repareren, wij hebben precies de innovatieve oplossing die u nodig heeft.

Dus waarom zou u uw badplezier nog willen verpesten door angst voor nieuwe scheuren? Onze innovatieve methode is wat u nodig heeft.

Wacht niet langer, neem contact met ons op en laat ons uw bad weer nieuw maken met ons CH-5 bindmiddel.

Wij staan klaar om u te helpen, om u weer zonder zorgen te laten genieten van uw bad!

Onderneem nu actie en maak uw bad weer als nieuw!

Wat zijn de kostenverschillen tussen het vervangen van een bad en de reparatieservice van 't Chique Huis?

Het vervangen van een bad kan aanzienlijk duurder zijn dan het repareren ervan, vooral wanneer rekening wordt gehouden met de kosten voor het breken, slopen en de lange wachttijden die vaak gepaard gaan met een vervanging. 't Chique Huis biedt een duurzaam en innovatief alternatief waarbij kleine reparaties en het aanbrengen van nieuwe coatings inbegrepen zijn tot een standaarduitvoering, wat leidt in een mooi en glanzend afgewerkt bad zonder de noodzaak voor ingrijpende bouwwerkzaamheden.

Hoeveel bespaar ik op loodgieterskosten door te kiezen voor de badkameroplossingen van 't Chique Huis?

Door te kiezen voor de reparatie- en renovatiediensten van 't Chique Huis voor uw badkamer, kunt u aanzienlijke kosten besparen die anders uitgegeven zouden worden aan een loodgieter. Door een efficiënte en kosteneffectieve methode aan te bieden voor het herstellen en vernieuwen van badkuipen, is 't Chique Huis in staat om de noodzaak voor uitgebreide loodgieterswerkzaamheden weg te werken. Dit leidt tot directe kostenbesparingen en een snellere, minder ingrijpende renovatie van uw badkamer.

Wij werken voor particulier en zakelijk:

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Geniet ook binnen één dag van een schadevrije badkuip!