Badkamerrenovatie Antwerpen - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkamerrenovatie Antwerpen

Voor een professionele badkamerrenovatie in Antwerpen kunt u terecht bij Het Chique Huis. Wij zijn specialist op het gebied van duurzame renovaties waarbij niet hoeft te worden gesloopt. Op deze manier hebben wij al vele badkamers en keukens op professionele en duurzame wijze gerenoveerd. Wij gebruiken daarvoor een uniek spuitprocedé dat onder andere kan worden toegepast op hout, laminaat, keramische tegels en porselein.

Eendaagse badkamerrenovatie in Antwerpen

Wij zorgen voor een snelle badkamerrenovatie in uw huis in Antwerpen, zonder rommel en voor een lage prijs. Al het sanitair wordt aangepakt. Een stukje email dat uit uw bad is gebroken of vlekken op uw wastafel; het kan allemaal worden opgelost met de hulp van Het Chique Huis. Er worden geen nieuwe badkameronderdelen geplaatst. In plaats daarvan wordt het bestaande sanitair flink opgeknapt volgens een vaste werkwijze. Eerst worden alle oppervlakken behandeld en grondig schoongemaakt. Krassen worden weggewerkt voor een mooi eindresultaat. Daarna wordt een speciaal bindmiddel aangebracht zodat de nieuwe laag zich hecht aan de oude laag. Vervolgens worden onmiddellijk alle badkameronderdelen gespoten. Er worden twee tot drie lagen van een tweecomponenten acrylhars op het oppervlak aangebracht. Deze lak moet uiterlijk 24 uur indrogen. Uw badkamer is na deze eenvoudige badkamerrenovatie in Antwerpen weer als nieuw.

Garantie voor sanitair dat langer mooi blijft

De laag die wij aanbrengen op alle oppervlakken in uw badkamer zorgt er niet alleen voor dat deze er weer mooi uitziet. Het maakt de oppervlakken ook:

  • Waterdicht
  • Schimmelvrij
  • Hygiënisch
  • Gemakkelijk te reinigen

Neem contact met ons op

Wilt u graag Het Chique Huis inschakelen voor een goedkope, snelle, maar toch zeer effectieve badkamerrenovatie in Antwerpen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0487 298 331. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer. Ook voor uw goedkope keukenrenovatie kunt u bovendien bij ons terecht.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!