Acryl bad herstellen - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Acryl bad herstellen

Een acryl bad kunt u makkelijker herstellen dan u wellicht verwacht. Het is helemaal niet nodig om meteen het bad te vervangen. Uw oude bad ziet er weer uit als nieuw als u het op de juiste manier laat renoveren. Daarvoor schakelt u Het Chique Huis in. Wij hebben een innovatieve methode ontwikkeld om badkamers en keukens te renoveren. Vervangen is dus niet langer nodig.

Hoe kunnen wij uw acryl bad herstellen?

Het Chique Huis werkt volgens een unieke en innovatieve renovatiemethode. Bij een badkamerrenovatie maken we uw acryl bad eerst grondig schoon alvorens het te herstellen. Zo worden krassen en deuken weggewerkt. Daarna brengen wij een speciaal bindmiddel aan. Dit middel zorgt ervoor dat de nieuwe laag zich hecht aan de oude laag. Vervolgens wordt er een tweecomponenten acrylhars overheen gespoten in twee tot drie lagen. Het indrogen daarvan duurt uiterlijk 24 uur. Daarna kunt u uw acryl bad alweer gebruiken.

Bespaar tijd en geld

Als u ervoor kiest om Het Chique Huis uw acryl bad te laten herstellen, zult u veel tijd en geld besparen. De renovatie zal niet meer dan een dag in beslag nemen. Bovendien bespaart u honderden tot duizenden euro’s. Als u niet kunt wachten om uw acryl bad te laten herstellen door Het Chique Huis, kunt u contact met ons opnemen via 0487 298 331. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Ook voor het emailleren van een email bad kunt u op ons rekenen!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!