Keukenrenovatie kosten - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Keukenrenovatie kosten

Het Chique Huis verzorgt uw keukenrenovatie tegen de laagste kosten. Door onze unieke aanpak zijn wij in staat om de renovatie van uw keuken binnen drie dagen uit te voeren en tegen slechts een fractie van de normale kosten die u bij een keukenrenovatie kwijt bent. Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Complete keukenrenovatie tegen lage kosten

Het Chique Huis verzorgt een complete keukenrenovatie tegen lage kosten. Wij bieden een alternatief voor de conventionele methodes van keuken- en badkamerrenovatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van zelf ontwikkelde, gepatenteerde producten.

Onze werkwijze

Allereerst wordt het te behandelen oppervlak van uw keuken grondig door ons schoongemaakt, waarbij ook eventuele krassen, deuken of brandplekken worden weggewerkt. Vervolgens zorgen we voor een voldoende afscherming van de omgeving en brengen we een speciaal bindmiddel (CH-5) aan dat de nieuwe laag via een moleculaire verbinding zal hechten aan de oude laag. Vervolgens spuiten we een acrylhars, brengen we polijst aan en wordt er een siliconenafdichting aangebracht. Deze methode wordt exclusief gebruikt door Het Chique Huis. Het resultaat van deze methode is een complete keukenrenovatie in slechts één tot drie dagen, zonder de gebruikelijke rommel of hoge kosten bij een traditionele keukenrenovatie.

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze methode op het gebied van keukenrenovatie en de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op. Dit kan gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer 0487 298 331. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook als u meer wenst te weten over onze dienstverlening voor badkamers, bereikt u ons via dit kanaal.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!