Keukenrenovatie kosten

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Het Chique Huis verzorgt uw keukenrenovatie tegen de laagste kosten. Door onze unieke aanpak zijn wij in staat om renovatie van uw keuken binnen drie dagen en tegen slechts een fractie van de normale kosten die u bij een keukenrenovatie kwijt bent uit te voeren. Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Complete keukenrenovatie tegen lage kosten

Het Chique Huis verzorgt een complete keukenrenovatie tegen lage kosten. Wij bieden een alternatief voor de conventionele methodes van keuken- en badkamerrenovatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van zelf ontwikkelde, gepatenteerde producten. Allereerst wordt het te behandelen oppervlak van uw keuken grondig door ons schoongemaakt, waarbij ook eventuele krassen, deuken of brandplekken worden weggewerkt.

Vervolgens zorgen we voor een voldoende afscherming van de omgeving en brengen we een speciaal bindmiddel (CH-5) aan dat de nieuwe laag via een moleculaire verbinding zal hechten aan de oude laag. Vervolgens spuiten we een acrylhars, brengen we polijst aan en wordt er een siliconenafdichting aangebracht.

Deze methode wordt exclusief gebruikt door Het Chique Huis. Het resultaat van deze methode is een complete keukenrenovatie in slechts 1-3 dagen, zonder daarbij de gebruikelijke rommel of hoge kosten van traditionele keukenrenovatie.

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze methode op het gebied van keukenrenovatie en de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op, dit kan gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid