Keukenblad vernieuwen

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Keukenblad vernieuwen

Het keukenblad vernieuwen kan ervoor zorgen dat uw keuken er meteen weer veel moderner en mooier uitziet. U kunt ervoor kiezen een nieuw aanrechtblad te plaatsen, maar u kunt ook het bestaande aanrechtblad vernieuwen. Dit is gemakkelijker, sneller en goedkoper. Ook de rest van uw keuken kan gerenoveerd worden. Dit is een kwestie van grondig schoonmaken en een nieuwe laag over de huidige keukenonderdelen spuiten. Uw keukenblad, keukenkastjes en wanden zullen er weer als nieuw uitzien.

Op welke manier kan Het Chique Huis uw keukenblad vernieuwen?

Wij geloven erin dat een oud keukenblad nog veel langer mee kan als wij het vernieuwen. Onze oplossing is de zogenaamde Stone-look. Nadat het aanrechtblad grondig is schoongemaakt, kan het vernieuwen beginnen. Er wordt door middel van een uniek spuitprocédé een nieuwe laag aangebracht. Deze coating zorgt voor een slijtvaste, waterbestendige en duurzame afwerking, die bestand is tegen zuren, vlekken en hitte. Er zijn verschillende Stone-look kleuren waar u uit kunt kiezen.

Tijd en geld besparen door aanrechtblad te vernieuwen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun keukenblad te laten vernieuwen in plaats van vervangen. En dat is niet zomaar. Het vernieuwen van uw aanrechtblad volgens onze unieke renovatiemethode heeft dan ook veel voordelen. Ten eerste zal het u tijd besparen. Vaak kost het maar één dag om het aanrechtblad te vernieuwen. Daarnaast is het vernieuwen van het keukenblad veel goedkoper dan wanneer u het zou vervangen. Ook laat onze werkwijze veel minder rommel achter. Voordelen genoeg dus! Wilt u toch liever uw keukenblad laten vervangen? Dan regelen wij dat uiteraard ook voor u!

Particuliere en zakelijke klanten

Wij werken voor een groot aantal klanten. Naast particulieren kunnen wij ook voor zakelijke klanten, zoals hotels en horecagelegenheden, een keukenblad vernieuwen of vervangen. Ook wanneer u een bedrijf heeft en graag een goedkope renovatie wilt laten uitvoeren, is dat mogelijk. Neem dan snel contact op met Het Chique Huis. U kunt ons bereiken via 0487 298 331.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid