Badkuip vervangen

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Badkuip vervangen

Is uw badkuip flink versleten, maar wilt u deze eigenlijk niet vervangen, bijvoorbeeld omdat u daar op het moment niet voldoende geld voor heeft? Dan heeft Het Chique Huis de oplossing. U kunt uw oude badkuip namelijk ook gewoon laten renoveren. Een flinke schoonmaakbeurt en een nieuwe kleur doen al wonderen.

Waarom een badkuip renoveren in plaats van vervangen?

U wilt natuurlijk weten waarom u er voor zou kiezen om uw badkuip te renoveren en niet te vervangen. Daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste is renoveren veel sneller. De volledige renovatie van een badkamer duurt één tot twee dagen. Wanneer u alleen uw badkuip laat renoveren is dat zelfs in minder dan een dag gebeurd. Daarnaast bespaart u veel geld door te kiezen voor een renovatie. De exacte geldsom die u betaalt voor een renovatie van Het Chique Huis is afhankelijk van de staat van uw badkuip. Over het algemeen zult u echter 50 tot 70 procent besparen ten opzichte van een traditionele renovatie.

Unieke werkwijze

Het Chique Huis werkt volgens een zelf ontwikkelde methode. Eerst wordt de badkuip schoongemaakt. Daarna wordt een bindmiddel aangebracht dat zorgt dat de nieuwe laag zich snel aan de oude laag hecht. Daarnaast voorkomt deze laag schimmel en zorgt het dat de badkuip gemakkelijker te reinigen is. Ten slotte zal de badkuip in een door u gekozen kleur worden gespoten. Een prachtige badkuip die er weer uitziet als nieuw, zonder dat deze vervangen is, is het resultaat. Wanneer u graag meer wilt weten over onze renovatiewerkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen via 0487 298 331.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.