Bad renovatie - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Bad renovatie

Is uw bad toe aan renovatie? Maak dan gebruik van de expertise van het Het Chique Huis. Wij zijn innovatieve marktleider op het gebied van badkamer- en keuken renovatie en beschikken over 30 jaar ervaring. Wij renoveren bestaande oppervlakten in badkamers en keukens professioneel en duurzaam. Dit doen wij op een deskundige en juiste wijze, zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Een badkamer renovatie door de specialist

Hierbij maken wij gebruik van ons unieke spuitprocedé. Deze toepassing leent zich uitstekend voor duurzame behandeling van onder andere:

  • Email;
  • Keramische tegels;
  • Porselein;
  • Acryl;
  • Fiberglas;
  • Kunstmarmer;
  • Hout en laminaat.

In een oogwenk zien de oppervlakten er weer als nieuw uit! Het Chique Huis realiseert een behandeling als een bad renovatie in één dag. Uw bad is in een handomdraai als nieuw zonder dat hier sloopwerk aan te pas komt. Onze aanpak is snel, professioneel en bovendien werken wij tegen een laag tarief. Dankzij Het Chique Huis kan ook u zich een prachtig (nieuw) bad veroorloven.

Wij helpen u op maat!

Kijkt u voor meer informatie rustig rond op onze website. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot bad renovatie en onze verdere renovatie werkzaamheden. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar via nummer 0487 298 331.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!