Uw voordeel - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Uw voordeel

Dankzij ons uitstekende, veelomvattende franchise programma, bent U goed voorbereid om uw eigen Het Chique Huis onderneming te leiden. Het totale pakket is opgezet om uw onderneming zo snel en zo soepel mogelijk op te zetten en in bedrijf te stellen.

Ervaring in het renoveren van keukens en badkamers is niet nodig. Voor wie zich volledig inzet en bereid is te werken voor de financiële beloning, is ons programma zo in elkaar gezet dat U van uw onderneming een sukses kunt maken.

Professioneel Imago
Alle aspecten van uw onderneming worden dermate deskundig gepresenteerd dat het de concurrentie ver achter zich laat; van de Het Chique Huis voorrijwagen tot het frisse pak, stijlvolle brochures en marketing materiaal. Als franchisenemer van Het Chique Huis neemt U deel in een erkend, gerespecteerd en goed in de markt gezet netwerk, hetgeen uw omzet vergroot.

Gepatenteerde producten
De uitmuntende en innovatieve producten van Het Chique Huis zijn exclusief beschikbaar voor onze franchisenemers. Als onderneming zijn wij continu bezig om onze producten en diensten te ontwikkelen en te verbeteren.

Werkgebied
Als franchisenemer krijgt U een gebied toegewezen met een toereikende bevolking en concentratie van organisaties waarmee U in zee kunt. Uw territorium biedt U de kans een waardevolle zaak op te bouwen, die in de toekomst, desgewenst, kan worden verkocht met overdracht van de franchise als een zeer winstgevend en goed lopende zaak.

Marketing Begeleiding
Vanaf de dag dat U uw zaak opent, wordt U gesteund met een programma van zorgvuldig ontwikkeld marketing materiaal waarmee U uw onderneming kunt presenteren. Dergelijke hulpbronnen zijn doorgaans niet voorradig voor de onafhankelijke ondernemers. Ons dynamische marketing programma is speciaal toegespitst op het verhogen van uw klantgerichtheid en verkoopcijfers. Naast de marketing strategieën en werk plannen die U aantreft in uw draaiboek, kunnen onze franchisenemers zich ook nog eens beroepen op de helpdesk van ons Support Office.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!