Uw eigen bedrijf beginnen - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Uw eigen bedrijf beginnen

Start uw eigen bedrijf:
Huiseigenaren in de Benelux spenderen per jaar steeds meer geld aan het verbeteren en onderhouden van hun eigendommen. Tel hierbij op de vele mogelijkheden die in de commerciële markt aanwezig zijn en u zult zien dat dit een ideaal tijdstip is om u bij Het Chique Huis te voegen.

Met een franchise van Het Chique Huis kunt u uw onderneming laten groeien naargelang uw eigen persoonlijke doelen. Met ons veelomvattende programma van training, begeleiding, materialen en gereedschappen blijft u in de pas met nieuwe trends in de markt en één stapje voor op de concurrentie.

Het ultieme voordeel van het runnen van Uw eigen zaak is de financiële beloning voor Uw welverdiende inspanningen. Met Het Chique Huis krijgt u de kans om een zeer efficiënte en winstgevende zaak te exploiteren.

U begint uw franchise misschien met één bestelwagen, maar al snel neemt U vrijwel zeker personeel voor te verrichten. In welk tempo uw franchise ook groeit, de opzet en doorgaande begeleiding van Het Chique Huis zal U helpen uw doelen te verwezenlijken; een lonende en waardevolle zaak met de vrijheid en zekerheid die u wenst.

Het Chique Huis

´De renovatierevolutie´ biedt het allernieuwste op het gebied van keuken- en badkamerrenovatie.

De lijst van commerciële- en privé-gebouwen en zaken waaraan Het Chique Huis haar diensten kan bieden is vrijwel onbegrensd :

 • Woonwijken
 • Appartementsgebouwen
 • Gebouwen van lokale overheden
 • Woningbouwverenigingen
 • Hotels ziekenhuizen en zorgcentra
 • Scholen
 • Horecazaken
 • Huisarts- en tandartspraktijken
 • Fitnessclubs
 • Commerciele en industriële gebouwen
 • Kantoren
 • Winkels en detailhandel
 • Binnenhuisarchitecten
 • Aannemers en Ondernemers in de Bouw

Als Het Chique Huis franchisenemer, ligt deze lijst van potentiële afnemers binnen uw bereik. Uw succes ligt in een uitgebreide klantenlijst die u telkens weer kunt bijstellen. De behandelingen van Het Chique Huis, ter plekke uitgevoerd, zijn toepasbaar op velerlei commerciële en particuliere eigendommen.

Appartementsgebouwen
Met het grote verloop van bewoners, moeten appartementen en andere huurwoningen regelmatig worden opgeknapt. Badkuipen van porselein of kunstglas en formica werkbladen en accessoires zijn vaak beschadigd of verkleurd en toe aan reparatie. Door een alternatief voor vervanging te bieden, verhoogt een behandeling van Het Chique Huis de waarde van de verhuurde ruimten, tegen relatief lage kosten en bespaart zij de klant handen vol geld.

Hotels en Pensions
Hotels en pensions leggen een grote nadruk op uiterlijk en badkamers worden regelmatig gerenoveerd. Doucheruimtes, wastafels, badkuipen en werkbladen zijn vaak beschadigd door het veelvuldige gebruik en krassende of bijtende reinigingsmiddelen. Afhankelijk van de wensen van het hotel of pension kan Het Chique Huis de nodige plekken retoucheren en herstellen, dan wel complete restauraties uitvoeren.

Grote Bedrijfsgebouwen en Fabrieken
Waar steden zijn, zijn ook warenhuizen, fabrieken en andere bedrijfsgebouwen, veelal voorzien van meterslange schappen, metalen inbouwapparatuur, toonbanken, omheining van opslagruimten, bureau, dossierkasten enz., die dagelijks door honderden werknemers worden gebruikt. Met de allerlaatste technologie kan Het Chique Huis deze accessoires, ter plekke, als nieuw herstellen.

Ziekenhuizen en Zorgcentra
Ziekenhuizen en Zorgcentra zijn meestal groots opgezet en bevatten honderden bedden, dossierkasten, werkbladen, commerciële toestellen, douches en tegeloppervlakken. Met de behandeling van Het Chique Huis kunnen zij op rendabele wijze blijven voldoen aan de vereiste normen voor hygiëne en veiligheid.

Scholen
Tafels, opbergkastjes, speeltoestellen en metalen dossierkasten zijn onderhevig aan misbruik en slijtage. Met de alsmaar slinkende school budgetten, zijn geldbesparende methodes heel belangrijk voor deze categorie. Het Chique Huis herstelt de slijtage tegen een fraktie van de kosten van vernieuwing.

Eigen huizen
Met de miljoenen huizen in de Benelux, waarvan de meerderheid ouder is dan 10 jaar, denken vele huiseigenaren regelmatig aan herinrichting en opknappen van hun keukens en badkamers. Het Chique Huis repareert en herstelt wastafels, badkuipen, douches, aanrechten en accessoires tegen een fraktie van de kosten van vervanging. Onze diensten worden ter plekke verricht, zonder de rommel en ongemakken van conventionele vervanging van onderdelen.

Makelaar
Makelaars kennen het belang van het uiterlijk bij het verkopen van een pand. Het Chique Huis kan het aanzien van het onroerend goed op economische wijze dramatisch verbeteren waardoor de verkoopkansen worden verhoogd.

Gebouwen van Lokale Overheden
Lokale overheidsgebouwen, militaire bases en scholen kunnen de diensten van Het Chique Huis goed gebruiken. Met een groot aandeel van onroerend goed in beheer van de Overheid, is dit een markt op zich.

Horeca
Juist restaurants hebben keukens, sanitaire ruimten en vaak ook vele vierkante meters keramische tegels. Hierdoor zijn zij ideale kandidaten voor de diensten van Het Chique Huis.

Binnenhuisarchitecten
Binnenhuisarchitecten en aannemers zijn vaak voor hun klanten op zoek naar oplossingen voor beschadigde oppervlakken. Het Chique Huis biedt de hoge en betrouwbare kwaliteit waar deze markt voortdurend naar op zoek is.

Fitnessclubs
Elke fitnessclub of elk sportcentrum bevat oppervlakken als opbergkastjes, douches en fitnessapparaten die voortdurend onderhevig zijn aan slijtage. Dankzij Het Chique Huis komt de fitnessclub weer in prima vorm, zonder de gebruikelijke hoge kosten van renovatie.

Ondernemers in de bouw
Het Chique Huis biedt de ideale oplossing voor problemen die zich kunnen voordoen op bouwterreinen. Badkuipen en wastafels bijvoorbeeld, kunnen in de drukte rondom nieuwbouw beschadigingen oplopen. Maar ook tijdens het vervoer of verschepen van onderdelen kan er van alles fout gaan. Geen enkele eigenaar van een op te leveren nieuwbouwwoning wordt graag in de wacht gezet wegens een gebarsten badkuip. Het snelle en mobiele reparatiesysteem van Het Chique Huis kan in dergelijke situaties snel en rendabel uitkomst bieden.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!