Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Home » Schimmel

Schimmel

Uit ervaring weten wij dat twee huizen op tien beschikken over een raam in de badkamer, drie huizen op tien over een degelijk functionerende ventilatie.
“Schimmel” is onvermijdelijk!
Zelfs als gebarsten wandtegels vervangen worden door nieuwe komt schimmel na enkele jaren terug.

Daarvoor hebben wij de oplossing:

Gebruik makend van een uniek spuitprocédé en technologisch geavanceerde materialen restaureert Het Chique Huis uw tegels en sanitair. Het resultaat: de oppervlaktes van wand- of vloertegels krijgen de uitstraling alsof deze vervangen zijn door nieuw materiaal. Het verschil is niet te zien! Een groot voordeel is bovendien dat de voegen waterafstotend worden en daardoor veel gemakkelijker schoon te maken zijn, ook schimmel krijgt zo geen kans!

Voor de renovatie van badkamers gebruiken wij alleen het beste materiaal, namelijk een polyurethaan coating speciaal geïmporteerd uit Amerika, die over de noodzakelijke hardheid beschikt voor dit doel en tevens volledig waterresistent is. Bovendien wordt ons innovatieve bindmiddel, een gepatenteerd twee-componentenproduct, al 29 jaar in Amerika gebruikt en over de hele wereld getest.

De gepatenteerde en hoogtechnologische werkwijze van Het Chique Huis zorgt ervoor dat wij u een garantie tot 5 jaar kunnen aanbieden. Het spreekt vanzelf dat wij u ook eenvoudige tips en advies inzake onderhoud meegeven.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.