Schimmel - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Schimmel

Uit ervaring weten wij dat twee huizen op tien beschikken over een raam in de badkamer, drie huizen op tien over een degelijk functionerende ventilatie.
“Schimmel” is onvermijdelijk!
Zelfs als gebarsten wandtegels vervangen worden door nieuwe komt schimmel na enkele jaren terug.

Daarvoor hebben wij de oplossing:

Gebruik makend van een uniek spuitprocédé en technologisch geavanceerde materialen restaureert Het Chique Huis uw tegels en sanitair. Het resultaat: de oppervlaktes van wand- of vloertegels krijgen de uitstraling alsof deze vervangen zijn door nieuw materiaal. Het verschil is niet te zien! Een groot voordeel is bovendien dat de voegen waterafstotend worden en daardoor veel gemakkelijker schoon te maken zijn, ook schimmel krijgt zo geen kans!

Voor de renovatie van badkamers gebruiken wij alleen het beste materiaal, namelijk een polyurethaan coating speciaal geïmporteerd uit Amerika, die over de noodzakelijke hardheid beschikt voor dit doel en tevens volledig waterresistent is. Bovendien wordt ons innovatieve bindmiddel, een gepatenteerd twee-componentenproduct, al 29 jaar in Amerika gebruikt en over de hele wereld getest.

De gepatenteerde en hoogtechnologische werkwijze van Het Chique Huis zorgt ervoor dat wij u een garantie tot 5 jaar kunnen aanbieden. Het spreekt vanzelf dat wij u ook eenvoudige tips en advies inzake onderhoud meegeven.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!