Renovatie douche

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Renovatie douche

Het Chique Huis is een specialistisch bedrijf met een unieke, snelle en goedkope methode voor renovatie van douche, tegels of keukens. Deze methode renoveert de oude materialen en er is dus geen breekwerk nodig. Binnen korte tijd is uw douche of complete badkamer weer als nieuw, dit tegen een scherpe prijs ten opzichte van traditionele rentovatiewerken voor uw douche of badkamer.

De renovatie van uw douche, voordelig en snel

Bent u de schimmel in uw douche, of de kalkaanslag in de douchebak beu en helpen schoonmaakmiddelen niet meer, kies dan voor een renovatie. De methode die Het Chique Huis gebruikt is een krachtig bindmiddel dat een nieuwe coatinglaag, hygiënisch en waterdicht verbindt aan het oude materiaal. Dus geen nieuwe materialen om aan te schaffen en geen groot breekwerk in de badkamer: binnen een dag is uw douche weer als nieuw. Daarnaast heeft onze dienst ook meerdere voordelen, zo zorgen wij ervoor dat uw oppervlakten:

  • Waterdicht zijn;
  • Schimmelvrij zijn;
  • Gemakkelijk te reinigen zijn.

Informatie over onze diensten

Voor informatie over de werkwijze van Het Chique Huis bij een renovatie van een douche, kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ervoor kiezen om ons direct bellen naar 0487 298 331 of e-mailen naar info@hetchiquehuis.be.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid