Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Renovatie douche

Het Chique Huis is een specialistisch bedrijf met een unieke, snelle en goedkope methode voor renovatie van douche, tegels of keukens. Deze methode renoveert de oude materialen en er is dus geen breekwerk nodig. Binnen korte tijd is uw douche of complete badkamer weer als nieuw, dit tegen een scherpe prijs ten opzichte van traditionele rentovatiewerken voor uw douche of badkamer.

De renovatie van uw douche, voordelig en snel

Bent u de schimmel in uw douche, of de kalkaanslag in de douchebak beu en helpen schoonmaakmiddelen niet meer, kies dan voor een renovatie. De methode die Het Chique Huis gebruikt is een krachtig bindmiddel dat een nieuwe coatinglaag, hygiënisch en waterdicht verbindt aan het oude materiaal. Dus geen nieuwe materialen om aan te schaffen en geen groot breekwerk in de badkamer: binnen een dag is uw douche weer als nieuw.

Daarnaast heeft onze dienst ook meerdere voordelen, zo zorgen wij ervoor dat uw oppervlakten:

  • Waterdicht zijn;
  • Schimmelvrij zijn;
  • Gemakkelijk te reinigen zijn.

Informatie over onze diensten

Voor informatie over de werkwijze van Het Chique Huis bij een renovatie van een douche, kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ervoor kiezen om ons direct bellen naar 0487 298 331 of e-mailen naar info@hetchiquehuis.be.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!