Ligbad vervangen - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Ligbad vervangen

Wanneer uw ligbad krassen, deuken of vlekken vertoont, vindt u het ongetwijfeld tijd om het te vervangen. Dit is echter een aanzienlijke investering en een grote klus. Om hoge kosten en ingrijpende werken te vermijden, ontwikkelde Het Chique Huis een innoverende techniek om uw oude ligbad weer als nieuw te maken. Hoe we dit doen? Lees snel verder en ontdek het!

Uw ligbad vervangen? Wij bieden een slim alternatief!

Wanneer een stukje email is afgebroken in uw ligbad of het onooglijke vlekken vertoont, is het niet langer noodzakelijk om het bad te vervangen. Met onze innoverende techniek maken we uw ligbad weer helemaal als nieuw. Dit doen we door een nieuwe, vlekkeloze bovenlaag aan te brengen. Via een moleculaire verbinding hecht deze zich aan de oude laag, die we eerst grondig schoonmaken. Net als wanneer u het oude ligbad zou vervangen door een nieuw bad, bepaalt u bij onze techniek zelf welke kleur u wenst. Uiteraard is de nieuwe bovenlaag waterdicht en hygiënisch. Deze is bovendien gemakkelijk te reinigen om vlekken en schimmel in de toekomst te voorkomen. Zo geniet u nog jarenlang van uw ligbad, zonder dat u het hoeft te vervangen.

Ontdek hoe het werkt en contacteer ons

Bent u benieuwd naar het resultaat van onze techniek? Bekijk dan zeker onze video’s die tonen hoe het in zijn werk gaat. In onze referenties vindt u alvast bedrijven en particulieren die zeer tevreden zijn met ons werk. Wordt u de volgende? Contacteer ons dan snel via het contactformulier of bel 0487 298 331.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!