Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Keukenblad vervangen

Als uw keukenblad versleten is, kunt u deze vervangen, maar het is ook mogelijk om deze te renoveren. Dat is een minder tijdrovende en goedkopere oplossing. Wellicht denkt u dat een werkblad renoveren nooit hetzelfde resultaat kan geven als het vervangen. Toch zal het keukenblad er wel degelijk weer als nieuw uit zien als u deze klus uitbesteedt aan een specialist zoals Het Chique Huis. Wij hebben een duurzame manier van renoveren ontwikkeld die het mogelijk maakt in één à twee dagen een gehele badkamer of keuken volledig op te knappen zonder iets te vervangen.

Keukenblad renoveren in plaats van vervangen: hoe werkt het?

Uw keukenblad blijft er niet altijd als nieuw uitzien. Zo kunnen er op een gegeven moment bijvoorbeeld scheuren of brandvlekken ontstaan. U kunt dan het keukenblad vervangen. Het is echter ook mogelijk om deze te renoveren. Dit is een eenvoudigere en vooral een meer betaalbare oplossing. Het Chique Huis werkt daarvoor met de zogenaamde Stone-look. Uw werkblad vervangen is niet langer nodig! Wij werken met een uniek spuitprocédé en kunnen zo het gehele werkblad of een deel ervan repareren. Er wordt een slijtvaste, waterbestendige en duurzame coating aangebracht. Deze is bestand tegen onder andere zuren, vlekken en hitte. Zo blijft het keukenblad nog lange tijd mooi. Wij geven dan ook maar liefst vijf jaar garantie.

Een volledig gerenoveerde keuken

De rest van de keuken mag natuurlijk niet achterblijven als u beslist het keukenblad niet te vervangen, maar te renoveren. Daarom kunnen wij ook meteen de keukenkastjes, kastdeuren, ladefronten, wanden en gootsteen aanpakken.

Snel en betaalbaar

Het renoveren van uw werkblad gaat veel sneller (vaak al binnen één dag) en is ook nog eens veel goedkoper dan het vervangen ervan. Kies daarom voor de renovatieservice van Het Chique Huis. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Als u onze hulp wilt inschakelen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0487 298 331.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!