Keuken opknappen - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Keuken opknappen

Wilt u graag uw keuken gaan opknappen, maar heeft u hiervoor geen al te groot budget? Dan helpt Het Chique Huis u graag. Wij kunnen voor zeer lage prijzen een gehele keuken of badkamer opknappen. Dat doen wij volgens een door ons zelf ontwikkelde methode. Bepaalde onderdelen van uw keuken of badkamer worden overgespoten. Daardoor zien ze er weer uit als nieuw. Een gemakkelijkere en goedkopere manier om uw keuken op te knappen bestaat er niet.

Binnen enkele dagen uw keuken opknappen

Het verbouwen van uw keuken kost niet alleen veel tijd en geld, maar zorgt ook nog eens voor een hoop rommel. Al deze narigheid voorkomt u als u het opknappen van uw keuken overlaat aan Het Chique Huis. Er hoeven geen nieuwe keukenkastjes of keukenblad worden geplaatst. Uw oude keuken blijft bestaan en wordt door ons grondig opgeknapt.

 

Anderen bekeken ook:

Wij renoveren de:

 • Werkbladen en aanrechten;
 • Keukenkastjes;
 • Kastdeuren en ladefronten;
 • Gootstenen;
 • Wanden en wandtegels.

Het opknappen van uw keuken gebeurt volgens een vaste werkwijze. Wij zullen eerst de oppervlakken goed schoonmaken. Vervolgens worden ze voorzien van een speciale laag die zorgt dat ze waterdicht, schimmelvrij, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen worden. Ten slotte wordt de laatste laag eroverheen gespoten in een kleur naar keuze. De keuken ziet er weer uit als nieuw. Wilt u graag uw keuken laten opknappen door Het Chique Huis? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0487 298 331.

  Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

  Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

  Antoinette de R.

  Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

  Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

  Ton van G.

  Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

  Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

  Jeanine L.

  Vraag gratis een offerte aan!

  Wij bieden garantie tot 5 jaar!