Keuken opknappen

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Home » Keuken opknappen

Wilt u graag uw keuken gaan opknappen, maar heeft u hiervoor geen al te groot budget? Dan helpt Het Chique Huis u graag. Wij kunnen voor zeer lage prijzen een gehele keuken of badkamer opknappen. Dat doen wij volgens een door ons zelf ontwikkelde methode. Bepaalde onderdelen van uw keuken of badkamer worden overgespoten. Daardoor zien ze er weer uit als nieuw. Een gemakkelijkere en goedkopere manier om uw keuken op te knappen bestaat er niet.

Binnen enkele dagen uw keuken opknappen

Het verbouwen van uw keuken kost niet alleen veel tijd en geld, maar zorgt ook nog eens voor een hoop rommel. Al deze narigheid voorkomt u als u het opknappen van uw keuken overlaat aan Het Chique Huis. Er hoeven geen nieuwe keukenkastjes of keukenblad worden geplaatst. Uw oude keuken blijft bestaan en wordt door ons grondig opgeknapt. Wij renoveren de:

  • Werkbladen en aanrechten;
  • Keukenkastjes;
  • Kastdeuren en ladefronten;
  • Gootstenen;
  • Wanden en wandtegels.

Het opknappen van uw keuken gebeurt volgens een vaste werkwijze. Wij zullen eerst de oppervlakken goed schoonmaken. Vervolgens worden ze voorzien van een speciale laag die zorgt dat ze waterdicht, schimmelvrij, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen worden. Ten slotte wordt de laatste laag eroverheen gespoten in een kleur naar keuze. De keuken ziet er weer uit als nieuw. Wilt u graag uw keuken laten opknappen door Het Chique Huis? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0487 298 331.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid