Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Home » Franchisemogelijkheden » Uw voordeel

Uw voordeel

Dankzij ons uitstekende, veelomvattende franchise programma, bent U goed voorbereid om uw eigen Het Chique Huis onderneming te leiden. Het totale pakket is opgezet om uw onderneming zo snel en zo soepel mogelijk op te zetten en in bedrijf te stellen.

Ervaring in het renoveren van keukens en badkamers is niet nodig. Voor wie zich volledig inzet en bereid is te werken voor de financiële beloning, is ons programma zo in elkaar gezet dat U van uw onderneming een sukses kunt maken.

Professioneel Imago
Alle aspecten van uw onderneming worden dermate deskundig gepresenteerd dat het de concurrentie ver achter zich laat; van de Het Chique Huis voorrijwagen tot het frisse pak, stijlvolle brochures en marketing materiaal. Als franchisenemer van Het Chique Huis neemt U deel in een erkend, gerespecteerd en goed in de markt gezet netwerk, hetgeen uw omzet vergroot.

Gepatenteerde producten
De uitmuntende en innovatieve producten van Het Chique Huis zijn exclusief beschikbaar voor onze franchisenemers. Als onderneming zijn wij continu bezig om onze producten en diensten te ontwikkelen en te verbeteren.

Werkgebied
Als franchisenemer krijgt U een gebied toegewezen met een toereikende bevolking en concentratie van organisaties waarmee U in zee kunt. Uw territorium biedt U de kans een waardevolle zaak op te bouwen, die in de toekomst, desgewenst, kan worden verkocht met overdracht van de franchise als een zeer winstgevend en goed lopende zaak.

Marketing Begeleiding
Vanaf de dag dat U uw zaak opent, wordt U gesteund met een programma van zorgvuldig ontwikkeld marketing materiaal waarmee U uw onderneming kunt presenteren. Dergelijke hulpbronnen zijn doorgaans niet voorradig voor de onafhankelijke ondernemers. Ons dynamische marketing programma is speciaal toegespitst op het verhogen van uw klantgerichtheid en verkoopcijfers. Naast de marketing strategieën en werk plannen die U aantreft in uw draaiboek, kunnen onze franchisenemers zich ook nog eens beroepen op de helpdesk van ons Support Office.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.