Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Home » Franchisemogelijkheden » Een formule voor succes

Een formule voor succes

Training

Onze veelomvattende training is op zich zowaar een recept voor succes. Werk methoden, technieken, verkoop, marketing en service worden allemaal behandeld door onze instructeurs. U krijgt legio mogelijkheden om ervaring op te doen met één van onze ervaren partners; met behulp van hun expertise zult U uw theorie leren omzetten in de praktijk.

Doorgaande Begeleiding
Wanneer U uw onderneming start, krijgt U volledige toegang tot de diensten van ons team van begeleiders. Wij komen geregeld met U bijeen om uw vooruitgang te bespreken en U te assisteren bij het verwezenlijken van uw doelen. Dit zijn slechts een paar voordelen voor de Het Chique Huis franchisenemer. U komt geregeld terug voor bijscholing zodat U op de hoogte blijft van nieuwe technieken en produkten. Onze conventies en workshops brengen U in contact met andere franchisenemers en helpen U uw activiteiten uit te breiden en te verbeteren. Het grote voordeel van elke goede franchise is dat U er nooit alleen voor staat|. Zo dus ook bij Het Chique Huis waar een heel begeleidingsteam ten allen tijde klaar staat om uw vragen te beantwoorden en te assisteren bij mogelijke technische problemen. Aangezien Het Chique Huis al zolang haar eigen zaak runt, zijn er vrijwel geen problemen waar niet al eerder de juiste oplossing voor werd gevonden.

Draaiboek
Elke procedure staat nauwkeurig beschreven in ons uitgebreide draaiboek, samengesteld door onze management- en begeleidingsteams in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Een ieder franchisenemer ontvangt een exemplaar. Naast marketing plannen en business systemen biedt het draaiboek legio informatie om U te assisteren bij uw dagelijkse werk. Als U kijkt naar de hoge kwaliteit van onze opleiding, voortdurende begeleiding en ons draaiboek, dan ziet U de uitstekende kwaliteit van ons franchise pakket, dat Het Chique Huis zo bijzonder maakt.

Uw Concurrentie voordeel
Het ondernemingsconcept van een Het Chique Huis franchise is plasklaar gemaakt voor de hedendaagse concurrerende markten. Het is niet nodig een duur kantoor te huren of grote voorraden en complexe installaties te onderhouden. Een goed toegeruste bedrijfswagen, een telefoonaansluiting en een afgeronde Het Chique Huis training zijn de ingrediënten waarmee U kunt beginnen. Het is een mobiel stuk dienstverlening dat, toegerust met de nieuwste technieken, efficiënt en succesvol ter plekke wordt aangeboden. Het Chique Huis is perfect toegesneden op de kritische, druk-bezette klant van vandaag.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.