Een formule voor succes - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Een formule voor succes

Training
Onze veelomvattende training is op zich zowaar een recept voor succes. Werk methoden, technieken, verkoop, marketing en service worden allemaal behandeld door onze instructeurs. U krijgt legio mogelijkheden om ervaring op te doen met één van onze ervaren partners; met behulp van hun expertise zult U uw theorie leren omzetten in de praktijk.

Doorgaande Begeleiding
Wanneer U uw onderneming start, krijgt U volledige toegang tot de diensten van ons team van begeleiders. Wij komen geregeld met U bijeen om uw vooruitgang te bespreken en U te assisteren bij het verwezenlijken van uw doelen. Dit zijn slechts een paar voordelen voor de Het Chique Huis franchisenemer. U komt geregeld terug voor bijscholing zodat U op de hoogte blijft van nieuwe technieken en produkten. Onze conventies en workshops brengen U in contact met andere franchisenemers en helpen U uw activiteiten uit te breiden en te verbeteren. Het grote voordeel van elke goede franchise is dat U er nooit alleen voor staat|. Zo dus ook bij Het Chique Huis waar een heel begeleidingsteam ten allen tijde klaar staat om uw vragen te beantwoorden en te assisteren bij mogelijke technische problemen. Aangezien Het Chique Huis al zolang haar eigen zaak runt, zijn er vrijwel geen problemen waar niet al eerder de juiste oplossing voor werd gevonden.

Draaiboek
Elke procedure staat nauwkeurig beschreven in ons uitgebreide draaiboek, samengesteld door onze management- en begeleidingsteams in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Een ieder franchisenemer ontvangt een exemplaar. Naast marketing plannen en business systemen biedt het draaiboek legio informatie om U te assisteren bij uw dagelijkse werk. Als U kijkt naar de hoge kwaliteit van onze opleiding, voortdurende begeleiding en ons draaiboek, dan ziet U de uitstekende kwaliteit van ons franchise pakket, dat Het Chique Huis zo bijzonder maakt.

Uw Concurrentie voordeel
Het ondernemingsconcept van een Het Chique Huis franchise is plasklaar gemaakt voor de hedendaagse concurrerende markten. Het is niet nodig een duur kantoor te huren of grote voorraden en complexe installaties te onderhouden. Een goed toegeruste bedrijfswagen, een telefoonaansluiting en een afgeronde Het Chique Huis training zijn de ingrediënten waarmee U kunt beginnen. Het is een mobiel stuk dienstverlening dat, toegerust met de nieuwste technieken, efficiënt en succesvol ter plekke wordt aangeboden. Het Chique Huis is perfect toegesneden op de kritische, druk-bezette klant van vandaag.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!