Badkamerrenovatie prijs - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkamerrenovatie prijs

Badkamerrenovatie wordt door Het Chique Huis tegen een scherpe prijs aangeboden. Door Het Chique Huis wordt uw badkamer weer als nieuw, zonder de rommel, tijd en hoge kosten van een conventionele badkamerrenovatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Vakkundige badkamerrenovatie tegen de absoluut laagste prijs

Door gebruikmaking van een revolutionaire methode kan Het Chique Huis een badkamerrenovatie uitvoeren tegen een verrassend lage prijs. Door middel van een geheim product (CH-5), wordt het gebruik van bijtende etstechnieken buitenspel gezet en zijn wij in staat om de badkamerrenovatie snel en tegen een prijs die tot wel 70% lager ligt dan bij conventionele renovaties uit te voeren. Het Chique Huis gebruikt CH-5, een gepatenteerd bindmiddel, om een nieuwe coating over de bestaande oppervlakken aan te brengen, zodat het oppervlak schimmelwerend en hygiënisch wordt en gemakkelijk kan worden schoongehouden. Geen rommel of ingewikkelde, tijd- en geldrovende werkzaamheden; binnen twee werkdagen is uw badkamer als nieuw.

Vrijblijvend contact met deskundig advies

Wilt u meer weten over onze methode voor badkamerrenovatie of bent u benieuwd wat de prijs is voor de werkzaamheden van Het Chique Huis? Neem dan contact met ons op, u kunt ons dan ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331. Wij vertellen u vrijblijvend meer, met de nodige kennis en kunde in pacht.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!