Badkamerrenovatie prijs

INNOVATIEF

DUURZAME RENOVATIE

N

UNIEKE METHODE

Badkamerrenovatie wordt door Het Chique Huis tegen een scherpe prijs aangeboden. Door Het Chique Huis wordt uw badkamer weer als nieuw, zonder de rommel, tijd en hoge kosten van een conventionele badkamerrenovatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Vakkundige badkamerrenovatie tegen de absoluut laagste prijs

Door gebruikmaking van een revolutionaire methode kan Het Chique Huis een badkamerrenovatie uitvoeren tegen een verrassend lage prijs. Door middel van een geheim product (CH-5), wordt het gebruik van bijtende etstechnieken buitenspel gezet en zijn wij in staat om de badkamerrenovatie snel en tegen een prijs die tot wel 70% lager ligt dan bij conventionele renovaties uit te voeren. Het Chique Huis gebruikt CH-5, een gepatenteerd bindmiddel, om een nieuwe coating over de bestaande oppervlakken aan te brengen, zodat het oppervlak schimmelwerend en hygiënisch wordt en gemakkelijk kan worden schoongehouden. Geen rommel of ingewikkelde, tijd- en geldrovende werkzaamheden; binnen twee werkdagen is uw badkamer als nieuw.

Vrijblijvend contact met deskundig advies

Wilt u meer weten over onze methode voor badkamerrenovatie of bent u benieuwd wat de prijs is voor de werkzaamheden van Het Chique Huis? Neem dan contact met ons op, u kunt ons dan ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331. Wij vertellen u vrijblijvend meer, met de nodige kennis en kunde in pacht.

Wilt u uw badkamer of keuken renoveren?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid