Badkamer renovatie kosten - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Badkamer renovatie kosten

Wilt u een badkamer renovatie laten uitvoeren maar ziet u op tegen de hoge kosten? Ga dan naar Het Chique Huis. Wij verzorgen de renovatie van uw badkamer op snelle en zeer voordelige wijze, door gebruik te maken van een unieke methode. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Volledige badkamer renovatie tegen lage kosten

Het Chique Huis verzorgt badkamer renovatie tegen lagere kosten en binnen een aanzienlijk kortere tijdsduur dan ‘normale’ renovatie bedrijven. Hoe? Allereerst wordt het te behandelen oppervlak binnen uw badkamer grondig schoongemaakt. Ook eventuele krassen, deuken of brandplekken worden weggewerkt. Daarna zorgen we voor voldoende afscherming van de omgeving en brengen vervolgens een speciaal bindmiddel aan dat de nieuwe laag, via een moleculaire verbinding, zal hechten aan de oude laag. Dit middel heet CH-5, een wonderbaarlijk bindmiddel dat alleen door Het Chique Huis mag worden gebruikt. Onmiddellijk daarna worden er twee tot drie lagen acrylhars op het oppervlak gespoten. Na het drogen wordt alles gepolijst en volgt er nog een siliconenafdichting. Deze methode voor badkamer renovatie duurt slechts één à twee dagen en scheelt u tot wel 70% in kosten.

Contact opnemen met een van onze medewerkers

Wilt u ons inschakelen voor badkamer renovatie of wilt u meer weten over onze methode of kosten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u gemakkelijk doen door te bellen naar het telefoonnummer: 0487 298 331. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!