Bad vervangen - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Bad vervangen

Wilt u uw bad vervangen? Omdat uw oude bad versleten is of onooglijke vlekken vertoont? In plaats van het hele bad te laten vervangen, kunt u het ook laten vernieuwen. Voor deze klus rekent u uiteraard op een bedrijf met ervaring in het vernieuwen van badkamers en sanitair. Doe daarom beroep op de vakmensen van Het Chique Huis. Zij kunnen uw bad vakkundig vernieuwen zonder het te vervangen. Zo geniet u binnenkort van een ontspannen bad in de badkamer van uw dromen!

Bad vervangen? Verdrink niet in hoge kosten en laat uw bad compleet vernieuwen!

Na verloop van tijd en vele ontspannende baden, vertoont uw badkuip waarschijnlijk sporen van veroudering en vlekken. Deze zijn onmogelijk weg te krijgen bij het poetsen, hoe hard u ook schrobt. In dat geval wilt u het bad waarschijnlijk laten vervangen door een nieuw exemplaar. Maar wat als u uw bad weer helemaal als nieuw kunt krijgen zonder de hoge kosten en ingrijpende werkzaamheden van een badkamerrenovatie? Dat is exact wat wij bij Het Chique Huis aanbieden. In plaats van uw bad te vervangen, kunnen wij het volledig vernieuwen.

Hoe wordt uw bad weer als nieuw?

Hoe realiseren we dit? Aan de hand van onze innoverende en exclusieve technieken. Om uw bad te vernieuwen starten we met een grondige schoonmaak van het oppervlak. Hierbij worden tevens krassen en deuken weggewerkt. Vervolgens brengen we een speciaal bindmiddel aan, gevolg door verschillende lagen tweecomponenten acrylhars. Deze vormen een splinternieuwe en vlekkeloze bovenlaag, waardoor uw bad er weer als nieuw uitziet. Deze behandeling realiseren wij al in één dag!

Reken op onze vakkennis

Vergeet die hoge kosten voor het vervangen van uw bad door een nieuwer exemplaar. Neem gewoon contact op met Het Chique Huis. Bel hiervoor naar 0487 298 331of vul het contactformulier in. Wist u trouwens dat wij ook andere werkzaamheden uitvoeren? Ook voor het renoveren van uw keuken en het voorkomen van schimmel in uw huis rekent u op ons.

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!