Polyester badkuip maken: langdurige resultaten met 5 jaar garantie, zonder te slopen

Polyester badkuip maken: langdurige resultaten met 5 jaar garantie, zonder te slopen

Heeft uw polyester badkuip een opknapbeurt nodig?

’t Chique Huis is gespecialiseerd in het repareren van baden en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Met onze diensten kunt u tot 70% besparen op vervangingskosten.

Uw badkuip zal binnen een dag gerepareerd zijn zonder te hoeven slopen of breken. En het beste van alles? We geven u tot 5 jaar garantie.

Ontdek vandaag nog hoe we uw polyester badkuip maken!

Vraag gratis een offerte aan!

Zonder slopen of breken

Tot 5 jaar garantie

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Geen loodgieterswerk

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Polyester badkuip maken met de ’t Chique Huis methode

We begrijpen dat uw badkamer een oase van rust en reinheid moet zijn. Daarom bieden we innovatieve oplossingen voor het repareren en vernieuwen van badkuipen, met een speciale focus op polyester badkuipen.

Onze methode garandeert niet alleen een esthetische upgrade maar biedt ook duurzame voordelen.

De Voordelen van een Polyester Badkuip

 • Duurzaamheid: Polyester is een materiaal dat bekend staat om zijn lange levensduur en weerstand tegen slijtage. Dit maakt het een ideale keuze voor badkuipen die dagelijks worden gebruikt.
 • Onderhoudsgemak: Een polyester badkuip is eenvoudig schoon te houden. Vuil en zeepresten hechten minder snel aan het gladde oppervlak, wat de schoonmaaktijd aanzienlijk vermindert.
 • Esthetische Flexibiliteit: Polyester biedt veel mogelijkheden als het gaat om afwerking en kleur, waardoor u uw badkuip volledig naar wens kunt personaliseren.

Kort overzicht van onze methode

Onze aanpak voor het maken en repareren van polyester badkuipen is zowel innovatief als efficiënt. Hier volgt een overzicht van onze werkwijze:

 • Voorbereiding: We beginnen met het nauwkeurig voorbereiden van het oppervlak, waarbij kleine reparaties worden uitgevoerd om een zo goed mogelijke hechting te garanderen.
 • Hechtmiddel en primer: Vervolgens brengen we een hechtmiddel laag aan, gevolgd door een primerlaag. Deze stappen zijn belangrijk voor een duurzaam resultaat.
 • Afwerking: De finale stap is het aanbrengen van de afdeklaag, of topcoat, die zorgt voor een glanzende en beschermende afwerking.

Standaard en Volledige Renovatie

 • Standaarduitvoering: Ongeveer 90% van onze klanten kiest voor deze optie, waarbij het bad wordt afgewerkt met een nieuwe coating voor een mooi en glanzend resultaat.
 • Volledige Renovatie: Voor een totaal krasvrij resultaat bieden we een volledige renovatie aan, waarbij het oppervlak meerdere keren wordt opgevuld en geschuurd tot het perfect glad is.

Standaard-Plus Uitvoering

 • Een tussenoplossing waarbij na de primer een speciale epoxy vuller wordt aangebracht, gevolgd door de afdeklaag. Dit leidt tot een beter resultaat dan de standaarduitvoering, met meer dan 50% van alle krassen volledig verwijderd.

We streven ernaar uw badkamer te transformeren met oplossingen die zowel mooi als functioneel zijn.

Ontdek onze innovatieve reparatiemethode

Wat als uw polyester badkuip beschadigingen vertoont of tekenen van slijtage begint te tonen? Geen zorgen, onze innovatieve reparatiemethode biedt de perfecte oplossing.

In dit stappenplan leggen we uit hoe we uw badkuip niet alleen repareren, maar ook transformeren, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Stap 1: Beoordeling van de Schade

 • Inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van uw badkuip om de omvang van de schade te beoordelen.
 • Advies op maat: Afhankelijk van de schade, adviseren we over de beste aanpak voor reparatie.

Stap 2: Voorbereiding voor Reparatie

 • Reiniging: Uw badkuip wordt nauwkeurig gereinigd om alle vuil en resten te verwijderen.
 • Schuren: Beschadigde gebieden worden geschuurd om een glad oppervlak te creëren voor de reparatie.

Stap 3: Aanbrengen van Hechtmiddel en Primer

 • Hechtmiddel: Een speciaal hechtmiddel wordt aangebracht om ervoor te zorgen dat de nieuwe materialen goed hechten.
 • Primerlaag: Vervolgens brengen we een primerlaag aan die dient als basis voor de afwerkingslaag.

Stap 4: Reparatie en Renovatie

 • Epoxy vuller: Bij diepere krassen of beschadigingen spuiten we een speciale epoxy vuller op, die helpt bij het egaliseren van het oppervlak.
 • Schuren en Herhalen: Dit proces kan meerdere keren herhaald worden, vergelijkbaar met het behandelen van een autocarrosserie, totdat het oppervlak volledig glad is.

Stap 5: Afwerking met topcoat

 • Afdeklaag: De finale stap is het aanbrengen van een hoogwaardige afdeklaag die uw badkuip een glanzende en nieuwe uitstraling geeft.
 • Uitharden: Na het aanbrengen van de afdeklaag moet de badkuip uitharden voordat deze weer in gebruik kan worden genomen.

Nazorg en onderhoud

 • Onderhoudsinstructies: Wij voorzien u van alle instructies voor het onderhouden van uw vernieuwde badkuip, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.
 • Garantie: We bieden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze methode om een polyester badkuip te repareren is niet alleen innovatief, maar biedt ook een duurzaam alternatief voor het vervangen van uw badkuip. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat uw badkuip weer schittert als nooit tevoren.

Wat maakt de CH-5 bindmiddel zo speciaal?

Het repareren van een polyester badkuip is een delicate taak die zowel vakmanschap als de juiste materialen vereist. Ons CH-5 Bindmiddel speelt hierin een belangrijke rol, vooral wanneer het gaat om het maken van een polyester badkuip of het repareren ervan.

Hieronder lichten we toe wat dit bindmiddel zo uniek maakt.

Innovatieve samenstelling

 • Duurzaamheid: Het CH-5 Bindmiddel is ontwikkeld met duurzaamheid in gedachten. Het zorgt voor een langdurige bescherming en weerstand tegen dagelijks gebruik.
 • Flexibiliteit: In tegenstelling tot traditionele materialen, biedt het CH-5 Bindmiddel een uitzonderlijke flexibiliteit, wat nodig is bij het repareren van badkuipen om toekomstige scheuren te voorkomen.

Uitstekende hechting

 • Sterke hechting: De formule zorgt voor een uitstekende hechting aan de bestaande ondergrond, wat onmisbaar is voor een duurzaam resultaat bij het maken of repareren van polyester badkuipen.
 • Veelzijdigheid: Het kan gebruikt worden op een verscheidenheid aan ondergronden, wat het ideaal maakt voor diverse reparatieprojecten.

Tijdbesparend

 • Snelle droogtijd: Dit zorgt voor een efficiënt reparatieproces, waardoor uw badkamer sneller weer in gebruik kan worden genomen.

Esthetische afwerking

 • Glanzende afwerking: Naast de technische voordelen, zorgt het CH-5 Bindmiddel voor een mooie en glanzende afwerking van uw badkuip, waardoor deze er als nieuw uitziet.
 • Kleurconsistentie: Het biedt een consistente kleurdekking, wat bijdraagt aan een esthetisch aangename uitstraling van uw badkamer.

Wij van ’t Chique Huis streven ernaar u niet alleen producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook oplossingen die uw leven gemakkelijker maken.

Ons CH-5 Bindmiddel is hier een perfect voorbeeld van, vooral wanneer het gaat om het maken en repareren van polyester badkuipen. Met dit product bent u verzekerd van een duurzaam, flexibel en esthetisch aangenaam resultaat.

Onderhoudsadviezen voor uw polyester badkuip

Het onderhouden van uw polyester badkuip is belangrijk om de levensduur te verlengen en het glanzend en nieuw te houden. We begrijpen dat een goede badkuip belangrijk is, dus geven we u wat tips om uw badkuip in goede staat te houden.

Regelmatige Reiniging

 • Gebruik zachte reinigingsmiddelen: Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die de oppervlakte van uw polyester badkuip kunnen beschadigen. Kies voor zachte, niet-schurende reinigers om de glans te behouden.
 • Regelmatige schoonmaak: Zorg ervoor dat u uw badkuip regelmatig schoonmaakt om ophoping van zeepresten en kalk te voorkomen. Een wekelijkse schoonmaakbeurt met een zachte doek en een geschikt reinigingsmiddel is aan te raden.

Voorkomen van Beschadigingen

 • Wees voorzichtig met scherpe voorwerpen: Voorkom krassen en andere beschadigingen door scherpe voorwerpen zoals scheermesjes of nagelknippers uit de buurt van uw badkuip te houden.
 • Bescherm tegen harde stoten: Zware voorwerpen kunnen, wanneer ze in de badkuip vallen, schade veroorzaken. Wees voorzichtig met het gebruik van zware shampooflessen of andere badkameraccessoires.

Periodiek onderhoud

 • Controleer op kleine beschadigingen: Inspecteer uw badkuip regelmatig op kleine krasjes, gaatjes of scheurtjes. Vroege detectie en reparatie kunnen voorkomen dat de schade erger wordt.
 • Professioneel onderhoud: Overweeg om periodiek professioneel onderhoud uit te laten voeren. Wij bieden verschillende diensten aan, van standaard onderhoud tot volledige renovaties, afhankelijk van uw behoeften.

Gebruik van de juiste producten

 • Kies de juiste badkameraccessoires: Gebruik badmatten met een zachte onderkant en vermijd badkameraccessoires met scherpe randen of hoeken die uw badkuip kunnen beschadigen.
 • Let op de chemische samenstelling: Sommige schoonmaakmiddelen kunnen agressieve chemicaliën bevatten die de polyestercoating kunnen aantasten. Lees altijd de etiketten en kies producten die veilig zijn voor gebruik op polyester oppervlakken.

Door deze onderhoudsadviezen op te volgen, zorgt u ervoor dat uw polyester badkuip er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Mocht u toch te maken krijgen met beschadigingen of slijtage, dan staan onze experts klaar om u te helpen met professionele reparatie- en renovatiediensten.

Laat uw badkuip weer stralen met onze innovatieve reparatiemethode

Bent u moe van het zoeken naar oplossingen voor uw oude of beschadigde badkuip? Stop met zoeken.

Wij begrijpen hoe u zich voelt bij het proces van een polyester badkuip maken. Maak u geen zorgen! Wij nemen die last van u over en zorgen voor een vlekkeloze en stressvrije bad reparatie.

Waarom zou u voor een nieuw bad kiezen als u het oude weer nieuw kunt maken?

Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het transformeren van uw badkuip met ’t Chique Huis!

Wij werken voor particulier en zakelijk:

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Geniet ook binnen één dag van een schadevrije badkuip!