Bad renoveren - Het Chique Huis

Zonder slopen of breken

Bespaar tijd en tot 70% kosten

Tot 5 jaar garantie

30+ jaar ervaring

Geen schade, noch rommel

Geen loodgieterswerk

Bad renoveren

Laat uw bad vakkundig renoveren door Het Chique Huis! Slopen of vervangen is overbodig; met onze expertise op het gebied van duurzame badkamer- en keukenrenovatie heeft u snel een prachtig bad terug dat oogt als nieuw. Daarnaast hanteren wij een aantrekkelijk tarief. Wij zijn een innovatieve marktleider waarbij u veel geld kunt besparen. Daarnaast maken wij gebruik van de beste materialen en hanteren wij een garantieperiode tot maar liefst 5 jaar.

Uw bad laten renoveren tegen lage kosten

Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring en maken gebruik van een uniek spuitprocedé. Deze methode leent zich uitstekend voor het behandelen van oppervlaktes als onder meer: hout, laminaat, keramische tegels, porselein, acryl, email, fiberglas en kunstmarmer. Ook het laten renoveren van uw bad is bij ons dus in goede handen. Wij helpen u op een deskundige wijze. Zodoende bent u bij ons verzekerd van maatwerk op het allerhoogste niveau. Dit geldt dus ook zeker wanneer u uw bad wilt laten renoveren.

Diverse opties

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van Het Chique Huis om uw bad te laten renoveren, kijkt u dan gerust rond op deze website. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via nummer 0487 298 331. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met advies op maat!

Binnen een dag was ons kapotte aanrechtblad volledig hersteld.

Wat een verademing, zeer vlot verlopen, geen onnodige schade en zeer vakkundig opgelost! De keuken oogt weer netjes en we kunnen er weer jaren tegen aan!

Antoinette de R.

Ik zag er tegen op om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen. De hoge kosten die hier bij komen kijken en angst voor schade die ontstaat…

Gelukkig werd ik geattendeerd op de oplossing van Het Chique Huis! Deze waren wel drie keer goedkoper, alles was binnen 24 uur geregeld en nog garantie ook!

Ton van G.

Na jaren hebben wij nog steeds veel plezier van de door Het Chique Huis gerenoveerde badkuip. Dit wilde ik even laten weten, ongekende klasse.

Vanuit Delft, heel veel dank voor het bieden van deze oplossing. Heeft ons veel tijd en geld bespaard!

Jeanine L.

Vraag gratis een offerte aan!

Wij bieden garantie tot 5 jaar!